wadera5 19.11.09, 11:57 Myślę że opis pod zdjęciem żony jest za jej zgodą . Samo zdjęcie też,dla wyrwania jeszcze trochę szmalu. www.plotek.pl/plotek/1,78649,7269285,Wisniewski_pokazal_gola_zone_na_Naszej_Klasie.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
52ania Re: Wiśniewska pod prysznicem 19.11.09, 12:07 Każdy chwali się tym, co ma najlepszego. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Wiśniewska pod prysznicem 19.11.09, 16:50 money,money.money...przede wszystkim.Ostatnio cos mu sie nie wiedzie a życ trzeba. Odpowiedz Link
wadera5 Re: Wiśniewska pod prysznicem 20.11.09, 10:15 Ale to się tak pleni w Naszej Klasie ,że się w głowie nie mieści.Dzisiaj też są zdjęcia w Gazecie.Najbardziej to mnie denerwuje ten cholerny śledzik . Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Wiśniewska pod prysznicem 20.11.09, 19:23 Wiśniewskiemu jak widać żadna forma zarobku nie jest wstrętna. Pecunia non olet,jak mawiali Rzymianie. Nigdy nie byłam jego fanką, ale w moim wieku to nie dziwne. A tak na marginesie - czy ktoś wie, jak pozbyć się tego cholernego śledzika na NK? Odpowiedz Link
jagodajna Re: Wiśniewska pod prysznicem 20.11.09, 20:55 Jagoda -jak masz przeglądarkę Internet Explorer to: 1) W dowolnym miejscu na pulpicie utwórz "Nowy dokument tekstowy" 2) Otwórz go -> w polu tekstowym wpisz: #sledzik_box{display:none;} 3) Zapisz plik w dowolnym miejscu z rozszerzeniem .CSS (np. sprytnysledz.css) 4) Otwórz Internet Explorera -> Narzędzia -> Opcje internetowe 5) W prawym dolnym rogu kliknij w przycisk "Dostępność" 6) W obszarze "Arkusz stylów użytkownika" kliknij w "Przeglądaj" -> odszukaj plik z pkt. 3 7. Zaakceptuj zmiany Odpowiedz Link
wadera5 Re: Wiśniewska pod prysznicem 21.11.09, 15:50 Nie łapię też tego pkt. /z rozszerzeniem.CSS / Odpowiedz Link
wadera5 Re: Wiśniewska pod prysznicem 21.11.09, 16:23 Oczywiście śledź zlikwidowany ale tylko przy wyszukiwarce Exploer a może ktoś ma s[osób przy Mozilli Odpowiedz Link
jagodajna Re: Wiśniewska pod prysznicem 23.11.09, 09:56 Mozzilla Firefox 1) pobieramy plugin: addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2108 2) instalujemy 3) w Firefoxie wybieramy 'Narzędzia' -> 'Dodatki' i zaznaczamy zakladke 'Style' 4) klikamy na 'Stworz nowy styl' w prawym dolnym rogu 5) nadajemy mu nazwe i etykiete wedle wlasnego widzimisie 6) w duzym polu tekstowym wpisujemy: #sledzik_box{display:none;} 7) wciskamy 'zapisz' i gotowe lub podobnie też w Mozilli: Krok Pierwszy: instalujemy dodatek AdBlock Plus, który można ściągnąć pod adresem: addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/1865 Krok Drugi: w menu Firefoxa wybieramy zakładkę Narzędzia, następnie klikamy AdBlock Plus – ustawienia. Tutaj wybieramy z opcji zakładkę Filtry i klikamy Dodaj filtr. Krok Trzeci: w okienku dialogowym opcji Nowy filtr wpisujemy kod: #div(sledzik_box) Robimy OK i pozbywamy się Śledzika Odpowiedz Link
dede43 Re: Wiśniewska pod prysznicem 24.11.09, 09:30 Zrobiłam wszystko dokładnie jak mówiłaś, ale śledzik nadal jest, nie zniknął z naszej klasy, choć nie wiem czy działa, czy też tylko pokazuje się napis(nazwa). Odpowiedz Link
dede43 Re: Wiśniewska pod prysznicem 24.11.09, 09:31 I zapomniałam podziękować. Naprawdę dzięki. Odpowiedz Link
jagodajna Re: Wiśniewska pod prysznicem 24.11.09, 10:28 Śledzik z nk nie zniknie tylko zostanie na Twoim profilu "ukryty" i nie denerwuje śledzeniem wpisów. "Generalnie nie ma oficjalnej opcji 'wylacz' ale mozna go ukryc na stale poprzez modyfikacje w wyswietlaniu strony. Nie bedzie on wylaczony a jedynie bedzie niewidoczny ale efekt jest niemalze identyczny." Odpowiedz Link
wadera5 Re: Jagodajna 24.11.09, 20:36 Nie mam tego w narzędziach i chyba nigdzie...zaznaczamy zakladke 'Style' 4) klikamy na 'Stworz nowy styl' w prawym dolnym rogu Odpowiedz Link
dede43 Re: Jagodajna 25.11.09, 08:00 Pokażę się jak pobierzesz dodatek addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2108, czyli ten co jagódka nam podała. Odpowiedz Link
jagodajna Re: Jagodajna 25.11.09, 09:44 Wadero, ściągnij dodatek i włącz na "polski" i dalej poprowadzi jak napisane Odpowiedz Link