aga-kosa 08.01.10, 12:10 Karnawał w pełni. Taniec emerytom powinien być zapisywany zamiast leku na receptę .Z obowiązkiem poświadczenia ,że się zażyło.aga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocurzak Re: Karnawał 08.01.10, 12:40 A NFZ to zrefunduje bo jesli tak, to zaczynam tance od zaraz Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Karnawał 10.01.10, 09:28 To juz dziś wieczorkiem. Ponieważ organizatorzy sugerowali maseczki - przynajmniej- znalazłam na forum humorum piosenkę o kocie co czarny ogon miał na melodię z "Carmen" .Dołączyłam jeszcze pare swoich słów np;był chłop co twardy ogon miał.../impreza tylko dla dorosłych/ ,mam maseczkę kota i myślę ,że skłonię zabawowiczów do odśpiewania przynajmniej refrenu składajacego się ze słów ;miał ,miał ,miał ,miał ..da capo al fine .aga Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Karnawał 11.01.10, 09:52 Jak w dowcipie : nie mam zachrypniętej czcionki -a ja taka jestem .Było OK.Zaprosiliśmy sobie nawet WOŚP zeby nie biegac o mieście i szukać serduszek .Teraz robie sobie miksturę i czekam na kolejne zaproszenie.aga Odpowiedz Link