super.222 22.08.11, 20:28 www.fakt.pl/Stanislawa-Celinska-Moherowy-beret-to-ja,artykuly,112453,1.html Bardzo lubię panią Stanisławę Celińską jako kobietę i aktorkę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iryska2604 Re: Kokietka 23.08.11, 16:52 Masz racje - jest wspaniałą aktorką i nieprzęcietnym człowiekiem.Cenię ją za odwagę i szczerosć. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Kokietka 23.08.11, 16:54 I znów dałam ci powód- jak zaczęłam poprawiać to spaprałam... Odpowiedz Link
amityr Re: Kokietka 23.08.11, 17:41 iryska2604 napisała: > Masz racje - jest wspaniałą aktorką i nieprzęcietnym człowiekiem.Cenię ją za > odwagę i szczerosć. Sagi jako głęboko wierzący, przyzna mi rację. Pan Bóg stworzył najpierw człowieka a dopiero z żebra jego jeszcze kobietkę.Tak więc Irysko duży błąd. Odpowiedz Link
drugi.super222 Re: Kokietka 23.08.11, 17:50 Pan Bóg stworzył najpierw człowieka a dopiero z żebra jego jeszcze kobietkę - napisał Amityr, bowiem posiada rozległą wiedzę w tym temacie.. @Amityr ... człowiek nawet w raju byłby bardzo nieszczęśliwy bez *kobietki* (uffff - wpadka - kobietki nie wybaczą). Dlatego stworzona została kobieta, a jaką ma funkcję ... to sam przecież dobrze wiesz Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Kokietka 23.08.11, 18:14 Sagi jako głęboko wierzący, przyzna mi rację. Pan Bóg stworzył najpierw człowieka a dopiero z żebra jego jeszcze kobietkę.Tak więc Irysko duży błąd. Masz szczęscie ze cię nie mam w zasięgu ręki!!! Kobiecie odmawiac człowieczeństwa - typowy męski szowinista! Odpowiedz Link
stedo Re: Kokietka 23.08.11, 19:12 Taaa) Ten "człowiek" Adam, to był taki prototyp, wersja pierwotna. Dopiero wersja wtórna jest poprawiona, ulepszona..Dlatego została nazwana "piękną". Odpowiedz Link
super.222 Re: Kokietka 25.08.11, 08:43 ... i ten tupet ...ooooo Jeżeli 30-letnia *twarz dwójki* czekać będzie na upadek stacji ... to gratuluję. Z czegoś się pewnie utrzymywała (i to luksusowo) przez 30 lat. www.fakt.pl/Katarzyna-Dowbor-Bede-patrzec-na-upadek-Dwojki,artykuly,112753,1.html Odpowiedz Link
amityr Re: Kokietka 25.08.11, 15:44 super.222 napisała: > ... i ten tupet ...ooooo > > Jeżeli 30-letnia *twarz dwójki* czekać będzie > na upadek stacji ... to gratuluję. Z czegoś się pewnie > utrzymywała (i to luksusowo) przez 30 lat. > > www.fakt.pl/Katarzyna-Dowbor-Bede-patrzec-na-upadek-Dwojki,artykuly,112753,1.html Szanowna Superko .Dowbor już dawno,dawno powinna wylecieć i to na zbity........ Odpowiedz Link
dominika.24 Re: Kokietka 25.08.11, 16:03 Amityr,podzielam / w domyśle/ twój pogląd w 100-tu % .Akcje twoje trochę wzrosły! Odpowiedz Link
baska123 Re: Kokietka 25.08.11, 16:13 Jasne. Wywalic jak stare buty, jak starą żonę, a co ? Zatrudnic na ich (Dowbor i Popek) miejsce jakieś Paule albo Jolki-swawolki, no i oczywiście Pospieszalskiego-ten przynajmniej wie o czym warto rozmawiac. Odpowiedz Link
amityr Re: Kokietka 25.08.11, 16:17 baska123 napisała: > Jasne. > Wywalic jak stare buty, jak starą żonę, a co ? > Zatrudnic na ich (Dowbor i Popek) miejsce jakieś Paule albo Jolki-swawolki, > no i oczywiście Pospieszalskiego-ten przynajmniej wie o czym warto rozmawiac. Rozumiem .Masz dzisiaj zły dzień ! No cóż? Odpowiedz Link
dominika.24 Re: Kokietka 25.08.11, 16:23 A warto rozmawiać i owszem ale nie koniecznie z panem Pospieszalskim,nie koniecznie a nawet zupełnie z nim nie rozmawiać ja nie chcę. Odpowiedz Link
baska123 Re: Kokietka 25.08.11, 16:28 amityr Mam, taki dzień , na jaki zasłużyłam, jaki sobie "pościeliłam" i na pewno Ty nie miałeś na to wpływu. Tylko wklejasz cudze teksty dodając uszczypliwe komentarze. Napisz coś pozytywnego o kimkolwiek, co lub kto Tobie imponuje krytykancie. Optymizmu Ci brakuje, może coś Cię boli? Pozdrawiam - Baśka. Odpowiedz Link
super.222 Re: Kokietka 25.08.11, 18:22 Jeżeli jest się celebrytką, osobą utrzymywaną w pracy i wynagradzaną z budżetu telewizyjnej dwójki, to trzeba wiedzieć kiedy odejść. Moja opinia jest bardzo subiektywna, bowiem nigdy nie lubiłam tej dziennikarki. Pamiętajmy, że prezenterki tej klasy jak: Edyta Wojtczak , Krystyna Loska, Irena Dziedzic ... odeszły dyskretnie prawie niezauważalnie. Nie rozumiem z jakiego powodu bohaterka artykułu powinna tkwić w TV 2 wciąż i wciąż. Zgadzam się z uwagą amityra... napisał co mu w sercu zagrało po przeczytaniu bardzo odważnej przepowiedni o upadku telewizyjnej dwójki. Odpowiedz Link
amityr Re: Kokietka 25.08.11, 20:40 Baska A co ja takiego przepisałem (ściągnąłem ) od innej osoby ? Kawa na ławę. Odpowiedz Link
amityr Re: Kokietka 25.08.11, 20:43 baska123 napisała: > Pozdrawiam - Baśka. Pozdrawiam -Amityr Odpowiedz Link
baska123 Re: Kokietka 25.08.11, 20:48 amityr. Po co piszesz co ja napisałam? Kumasz o co mi biega? Odpowiedz Link