grenka1 27.12.06, 13:32 Napiszcie jakie dostaliście prezenty, które nie Wam "nie pasują". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: Obciachowe prezenty. 27.12.06, 14:42 Wszystko mi pasuje. Dostałam mikrofalówkę od syna,której nigdy nie chciałam. okazuje się,że dobra rzecz,bo sami sobie odgrzewają. Od męża dobry elektryczny czajnik,bo akurat zaczął przeciekać przed samą wigilią. Od drugiego syna dobre francuzkie wino i czekoladki. A od córek 2 podomki.Były zaskoczone ,że tak jednakowo pomyślały,ale to wina królika,bo jak siedziałam na kompie u córki to Misia poobgryzała mi szlafroczek. A.. i jeszcze krem do twarzy. Czyli wszystko się przyda. Odpowiedz Link
52ania Re: Obciachowe prezenty. 27.12.06, 19:43 Prezenty bardzo trafione.Od syna scrabble.Od corki płytę P.Rubika "Psalterz wrzesnowy".Od meża usmiech na twarzy, od wnusi zaproszenie do wspólnego budowania domu z klocków.To były wspaniale swieta. Odpowiedz Link
ira.mak Re: Obciachowe prezenty. 28.12.06, 11:31 Właściwie to nie było takich,dostałam aparat cyfrowy,kosmetyki no i żelazko nie wiem-chyba na zapas ale tez sie przyda.I całe mnóstwo buziaków!!!! Odpowiedz Link
52ania Re: Irenko 28.12.06, 16:37 Ja mam też zapasowe żelazko.Onegdaj dawali w pracy takie prezenty.Przy sprzataniu odkurzylam je.Nie moge przekazac dalej tego prezentu, bo deczko zdeaktualizowało się.To by byl obciach, gdybym je podarowała komus. Odpowiedz Link
ira.mak Re:Grenka 29.12.06, 11:14 Powiedz,bo jestem ciekawa!Prasowania i tak im nie robie więc...... Odpowiedz Link