kalesonyzony 22.03.07, 09:45 Piekna pani i jej kompani biora sie za lby i elegancja w blocie utaplana. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4005058.html -- nie dajmy sie inspirowac glupszym od siebie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: o faworytach tego forum 22.03.07, 10:04 Jak ty nic nie rozumiesz kalesonyzony. I pewnie już nie zrozumiesz o co w tym wszyskim chodzi. Odpowiedz Link
ira.mak Re: o faworytach tego forum 22.03.07, 10:41 Oleksy moim zdaniem nie wystawił sobie dobrego świadectwa-wychodzi na to że wkoło wszyscy są be a on jeden cacy?Coś to śmierdzi. Odpowiedz Link
ira.mak Re: o faworytach tego forum 22.03.07, 10:46 Za szybko kliknęłam nie kończąc tematu-faktycznie-kalesonyzony-ty tak naprawdę nic nie kumasz.Wydaje ci sie ze my tu wszystkie modlimy sie do jedynie słusznego ustroju,a to nie tak.Poprostu nie bardzo godzimy sie z istniejącym stanem rzeczy-bo przyznasz chyba ze trudno. Każdy chciałby żyć w normalnym kraju. Odpowiedz Link
kalesonyzony Re: o faworytach tego forum 22.03.07, 11:07 Zyje pieknie w zadowoleniu i nie manipuluje. A to forum to bunkier polityczny. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: o faworytach tego forum 22.03.07, 14:33 Dokładnie tak jak Irenka to przedstawiła. Nie jesteśmy za komuną.Chcemy tylko normalności w kraju. Trzeba oddzielić państwo od kleru,bo to nikomu nie wyjdzie na dobre. Jestem katoliczką i wstydzę się prawicy,a tak być nie powinno. Rząd to wizytówka naszego kraju.A co robi rząd? Nie dość ,że sam się ośmiesza,to ośmiesza nasz kraj,naród.Jest pełen pychy i buty.Nie liczy sie z narodem. Odpowiedz Link
grenka1 Re: o faworytach tego forum 22.03.07, 15:07 kalesonyzony napisał: > Piekna pani i jej kompani biora sie za lby i elegancja w blocie utaplana. > > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4005058.html Kruk krukowi oka nie wykole. Odpowiedz Link
bozenamroczek1 Re: o faworytach tego forum 22.03.07, 15:53 Żadna afera ani plotki mnie już nie dziwią i nie wzbudzają moich emocji. Odpowiedz Link
ira.mak Re: o faworytach tego forum 22.03.07, 17:39 Dziewczyny trzymajcie mnie!!!!KALESONYZONY stwierdził że nasze forum to bunkier polityczny!!!!Co wy na to? Odpowiedz Link
52ania Re: o faworytach tego forum 22.03.07, 17:52 MINISTERSTWO EDUKACJI NARODOWEJ SEKRETARZ STANU Mirosław Orzechowski Warszawa, 2007.03. Kuratorzy Oświaty wszyscy Szanowni Państwo Zgodnie z uchwałą Sejmu RP z dnia 27 sierpnia 2004 roku, w bieżącym roku po raz trzeci obchodzony będzie Narodowy Dzień Życia. Serdecznie zachęcam Państwa Kuratorów do podjęcia stosownych kroków w celu godnego uczczenia w szkołach przypadającego 24 marca Narodowego Dnia Życia. Niech dzień ten będzie dla nas wszystkich okazją do refleksji nad wielkością daru życia oraz odpowiedzialnością za wychowywanie młodego pokolenia w szacunku dla życia ludzkiego, szczególnie ludzi najmniejszych, najsłabszych i zdanych na pomoc innych. Dobrym tego wyrazem może być zorganizowanie w szkołach konkursu nt. obrony życia poczętych im. Ks. Jerzego Popiełuszki lub innych okolicznościowych imprez (wystaw, projekcji, inscenizacji). Jestem przekonany, że budzenie odpowiedzialności i zachęta do ochrony życia ludzkiego, zwłaszcza tego poczętego, a jeszcze nienarodzonego, przyczyni się do odbudowy tak potrzebnego Polakom poczucia wartości życia, osobistego i społecznego oraz poszanowania rodzicielstwa: ojcostwa i macierzyństwa. Z wyrazami szacunku Mirosław Orzechowski Odpowiedz Link
grenka1 Życie poczęte 22.03.07, 19:40 A co z tymi, których poczęto ponad 60 lat temu ???? Może by tak podarować im z tej okazji po zestawie pavulonu !!! Odpowiedz Link
52ania Re: Życie poczęte 22.03.07, 23:00 Greniu zawsze mozesz powiedziec, że zostalas dotknieta zespołem ocaleńca poaborcyjnego i otoczą Cię specjalna opieka.Przytoczylam słowa doradcy MEN ds promocji ochrony życia w szkole.Tak sie zastanawiam po co ten doradca, to tak źle było w szkołach, ze życie dzieci było zagrozone? Odpowiedz Link
pia.ed Re: Życie poczęte 22.03.07, 23:20 On wybiega myslami w przyszlosc, kiedy to uczniowie zaczna sobie "poczynac" ... Bo przeciez srodkow antykoncepcyjnych nie wolno im uzywac! Odpowiedz Link