grenka1 04.01.08, 10:48 www.pardon.pl/artykul/3577/kwasniewska_chce_cenzurowac_telewizje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: Filipinka 04.01.08, 12:03 Nie wiem po co Kwaśniewska dalej w to brnie. Przecież i tak każdy już widział i słyszał,a tak na nowo ludziom przypomina. Odpowiedz Link
zajbel Re: Filipinka 04.01.08, 14:18 Nie mam kablówki, nie mam satelity, nie mam dekoderów i nie oglądam TVN Style, W życiu kieruję się zasadą -wolnoć Tomku w swoim domku - i w domu bezy jadam palcami. Jestem za stara żeby mnie uczyć wielkopańskich manier. Maniery i to dobre posiadam w wystarczającym stopniu, ubieram się lepiej od Anielci Rokitowej, a o chorobie Kwaśniewskiego cały czas nadawały w podsumowaniach ogólnodostępne stacje telewizyjne aż do znudzenia.Pani Jola to nie moja bajka. Odpowiedz Link
52ania Re: Filipinka 04.01.08, 16:21 No i na nowo odżyła choroba filipinska)))).Dziewczyny omijajcie Filipiny. Odpowiedz Link
grenka1 Zajbelko 04.01.08, 19:27 zajbel napisała: > Nie mam kablówki, nie mam satelity, nie mam dekoderów i nie >oglądam TVN Style, W życiu kieruję się zasadą -wolnoć Tomku w swoim >domku - i w domu bezy jadam palcami. Jestem za stara żeby mnie >uczyć wielkopańskich manier. Maniery i to dobre posiadam w >wystarczającym stopniu, ubieram się lepiej od Anielci Rokitowej, No wiesz !!! Bezy jadać palcami !!! Toż to przekracza wszelkie granice dobrego smaku. A co będzie jak Cię Elka z GB zaprosi na kawkę z bezamy ?? Wstyd całemu Forum EiR przyniesiesz. Ja, gdy tylko dostanę podwyżkę emerytury (dołożą mi aż 25 zł/brutto) to zaraz sobie fundnę satelitę, by obejrzeć co tam słychać w eleganckim świecie. Ciekawe, czy te 25 zł wystarczy na ten luksus? A co do Anielci, to założę się, że tak "pięknego", czerwonego kapelusza, to w swojej garderobie nie posiadasz. Ja już takiego szukam po lumpexach. Odpowiedz Link
zajbel Re: Zajbelko 04.01.08, 22:16 Co do kapelusza to masz rację, nie mam czerwonego ale taniej wyniesie mnie udzierganie sobie mocherowego bereta, Właśnie sprułam stary sweter i mam mocher z odzysku a satelity se nie fundnę z tego prozaicznego powodu że nie mam do czego talerza przyczepić . Jak się dorobię kołka to o tym pomyślę/ Odpowiedz Link
ira.mak Re: niestety 05.01.08, 18:01 25 zł na satelitę ci chyba nie wystarczy-nie wiem ile teraz cyfra+ ale na pewno ponad 30.Ja mam tą n -to masz najtańsze za 48 Odpowiedz Link
dorka556 Re: niestety 05.01.08, 18:43 Wystarczy, wystarczy i jeszcze zostanie. Ja mam cyfrowy polsat za 9.90, w sam raz dla mnie tj. emerytki bardzo starego portfela. Odpowiedz Link
52ania Re: antena N.... 05.01.08, 19:35 Irenka,czy w tej n-ce jest TVN Style i na którym kanale? Odpowiedz Link
dede43 Re: Filipinka 06.01.08, 10:25 A czy szlag was nie trafia, gdy ktoś "ubiera sukienkę", "biera spódnicę"?. W co do diaska ubiera?. uż za taką polszczyznę program się POWINNO ZDJĄĆ. Odpowiedz Link