dede43 31.01.08, 02:25 Wczoraj przez cały dzień tylko z pięć wpisów. Poważne forum, wydawałoby się, że wszyscy znajdą chwilę by coś skrobnąc, a tu takie pustki.Meldować się proszę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dede43 Re: A cóż to z nami dziewczęta ? 31.01.08, 02:29 Zajrzałam do +/-60, a tam jeszcze gorzej. Wakacje sobie robicie? Nie za wcześnie?. Na uprawianie ogródków za jeszcze nie czas, na długie spracery za ponuro. Siadać proszę do kompów.!!!! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: A cóż to z nami dziewczęta ? 31.01.08, 09:26 Masz rację dede.Wczoraj nie było do kogo dzioba otworzyć. Dlaczego tak się dzieje,nie pojmuję. Odpowiedz Link
zajbel Re: A cóż to z nami dziewczęta ? 31.01.08, 11:41 Jestem zaharowana. Najpierw pomagałam córce wykonać zamówienie do sklepu, wczoraj pomagałam córce męża stroić salę na bal sportowców a wieczór skroiłam i przygotowałam do przymiarki spódnicę. Dzisiaj biegam po zakupach i muszę wykonać zamówienie na poniedziałek bo jutro skoro świt wyjeżdżamy do moich rodziców i rodzeństwa. Droga długa bo 450 km w jedną stronę. Przyjemnie też nie będziebo siostra ma raka i lekarze nie dają wielkich szans na wyzdrowienie, słowem czarna rozpacz, ale jadę bo chcę i rodziców i ją zobaczyć. Nie wiadomo kiedy będę następny raz. Najprędzej jak się nic nie stanie to dopiero latem.Odbiłam się od rodziny i teraz każdy wyjazd to problem. No ale mam nadzieję że przynajmniej pogoda nie spłata mi figla i nie będzie padało. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: A cóż to z nami dziewczęta ? 31.01.08, 12:00 Zajbel,masz bardzo dużo obowiązków,ale najgorsze to te zmartwienia które co i rusz dają o sobie znać. Życzę Ci dobrej pogody ducha i tej rzeczywistej. Straszna to choroba która nie daje szans,ale wierzyć trzeba,nawet na cud. Odpowiedz Link
e1_dwa Re: A cóż to z nami dziewczęta ? 31.01.08, 14:59 Jestem tu nowa i nie znam zasad tu panujących. Może zacznę od kilku słów o sobie. Nie pracuję, jestem od niedawna na emeryturze. W domku mieszkam tylko z mężem, bo dzieci wywędrowały w Polskę (dwoje dorosłych). Nie mam wnuków, chociaż bardzo bym chciała już je mieć . Prowadzę nudny żywot, przyjmiecie mnie do swego grona? Odpowiedz Link
e1_dwa Re: A cóż to z nami dziewczęta ? 31.01.08, 15:07 Zabieram się za wykończenie obiadu i za pączki, zajrzę później, jeśli oczywiście nie macie nic przeciwko, pozdrawiam. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: A cóż to z nami dziewczęta ? 31.01.08, 16:07 Witaj e1_dwa. Skoro się nudzisz,to pisz jak najwięcej. Jak widzisz,nieraz trzeba się nawoływac,bo dziewczynom nie zawsze się chce i pasuje. Napisz skąd jesteś,lub jakiego regionu.Fajnie,że do nas wpadłaś. www.zamowkwiaty.pl/images/bo026-d.jpg Odpowiedz Link
e1_dwa Re: A cóż to z nami dziewczęta ? 31.01.08, 17:17 Jestem z Mazowsza, jedno dziecko mam w stolicy, drugie blisko Poznania. Do jednego mam trochę mniej niż sto kilometrów, do drugiego ponad czterysta. Odpowiedz Link
grenka1 Re: A cóż to z nami dziewczęta ? 31.01.08, 17:31 dede43 napisała: > Wczoraj przez cały dzień tylko z pięć wpisów. Poważne forum, > wydawałoby się, że wszyscy znajdą chwilę by coś skrobnąc, a tu >takie pustki.Meldować się proszę. A gdzie adminka? Powinna jakoś dbać o to swoje prywatne forum, a nie szlajać się po obcych landach.. To my mamy za nią odwalać czarną robotę? Odpowiedz Link
52ania Re: A cóż to z nami dziewczęta ? 31.01.08, 17:53 Witaj e1_2 i ciesz się wolnością.Ja bawię wnuczkę i trochę pracuję(pn.,wt.,czw.,pt od 17.00-18.00,a w soboty od 9.00-14.00). W środy chodzę na UTW.Ostatnio brakuje mi czasu i chciałabym trochę odpocząć.Nie ma co się dziwić przez cały rok nie byłam nigdzie.Ostatni mój wypoczynek to sanatorium w grudniu 2006r.Jak widzisz,jedni się nudzą,a innym brakuje czasu.Mam nadzieję,że będzie Ci tu dobrze. Grenka1, masz rację,gdzie adminka? Odpowiedz Link
grenka1 Re: A cóż to z nami dziewczęta ? 31.01.08, 17:58 52ania napisała: > Grenka1, masz rację,gdzie adminka? Pisam przeca, że się szlaja po obcych landach. Teraz na forum Łódź odwołuje prezydenta Łodzi Kropiwnickiego (chociaż sama go wybierała) z zajmowanego stanowiska. Odpowiedz Link
ditai-lutek Re: A cóż to z nami dziewczęta ? 31.01.08, 23:42 Ale dałaś nam kopa. Już jest ponad 20 wpisów. Brawooo dede43 Odpowiedz Link
grenka1 Edytko 01.02.08, 00:03 Zauważ, że jeśli mnie nie ma na forum, to ono zamiera. Wczoraj nie wchodziłam, bo miałam inne szlachetne zajęcie. Dziś do południa też nie. Dopiero po południu wlazłam i rozruszałam towarzystwo. A co !!! Nikt mnie nie chwali, to muszę się sama pochwalić. Wolno mi !!! Mamy demokrację i wolność słowa i wyznania. A co ? Może nie ? Odpowiedz Link
ditai-lutek Re: Edytko 01.02.08, 01:09 Masz rację. Ty tu rządzisz, a tylko Cię chwilę nie ma i nasze forum podupada.Na szczęście dyżurna foumianka Dede43 uratowała sytuację,a Ty nie opuszczaj nas na tak długo. Widzisz, jakie tego są skutki? Pozdrawiam Cię i idę spać. Dobranoc. Odpowiedz Link
dede43 Re: Edytko 01.02.08, 09:39 No i na co mi przyszło, jestem z Wami niecałe pięć m-cy, a już zostałam dyżurną forumowiczką. Zobaczcie jak urosłam - 5 cm w górę. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: A cóż to z nami dziewczęta. 01.02.08, 10:03 Tak??? a kto codziennie z rana ciągnie,aż wreszcie ktoś się pojawi ? Obrażam się.Grenka, Ciebie nieraz nie ma całymi dniami to nie podskakuj. Dede,tak trzymaj. Odpowiedz Link
ira.mak Re: A cóż to z nami dziewczęta. 01.02.08, 16:28 Nie chćę przypominać jak zawsze stawiałam was do raportu.Zwrócono mi uwagę że forum jest dobrowolne i to że naganiam to jestem nietaktowna. Odpowiedz Link
grenka1 Dziewczyny 01.02.08, 20:02 nie kłóćcie się, bo po to Bozia dała rączki, aby się nie kłócić. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Dziewczyny 01.02.08, 23:01 Już dobrze,dobrze,do rękoczynów napewno nie dojdzie. Miłych snów życzę. Odpowiedz Link
dede43 Re: Dziewczyny 02.02.08, 03:28 I popatrzcie jak nas wszystkiem ożywiłam!!! - jedna doba i 20 wpisów tylko na jeden temat. Tak trzymać!!! Odpowiedz Link