oponentka 27.04.08, 12:50 dzisiejszej niedzieli jest piekna pogoda; czas wyjść na spacer.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
52ania Re: pogoda 27.04.08, 16:10 Już byłam.Przeszlam w sumie chyba z 10 km.Teraz odpoczywam przy komputerze.Od czasu do czasu spoglądam w okno,a tam piekne tulipany,hiacynty,ranniki,czereśnie całe w białym kwiecie,jabłoń ze swoimi rózowymi kwiatkami i brzoskwinia, u sąsiada biala i żółta magnolia. Trawka zieloniutka równo przystrzyżona.Mam czas, obserwuję i cieszę oczy pięknymi widokami. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: pogoda 27.04.08, 18:43 Też bylismy-pojechalismy do wnusi,posiedzielismy chwilkę przy kawie i poszlismy na spacer,na lody... Odpowiedz Link
zajbel Re: pogoda 27.04.08, 19:26 Trochę pospacerowalam ale dopiero późnym popołudniem bo wcześniej miałam gości. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: pogoda 28.04.08, 10:35 biegałam wczoraj pomiędzy kuchnią i podwórkiem .Wróciłam po tygodniu do domu . Na szczęście dom na chałupę nie wlazł ale miałam 2 i 5 latków w domu. Wywaliłam ich na podwórko /ogrodzone ,bezpieczne , dużo zielonej trawy, zaby, ślimaki winniczki / wszystko " szalenie ciekawe" i musiałam robic za omnibus dotyczący flory i fauny . Dzis od rana energia mnie rozsadza Odpowiedz Link
oponentka Re: pogoda 28.04.08, 13:58 Bardzo dziękuję za podjęcie tematu. Jestem "świeżo upieczoną internautką. Ręce mi się trzęsą ze zdenerwowania. W tak bardzo pięknym miesiącu - M a j ! - dobrze jest mieć świadomość życzliwych ośób. W czasie dłuuuugiego Wypoczynku pragnę życzyć wszystkim pięknej pogody, zdrowia, udanych spacerów. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: pogoda 28.04.08, 17:08 Witajcie kochani.Pogoda lipcowa.Jeżdziłam dzisiaj po kwiaty na balkon.W sumie byłam na nogach 3,5 godz.Jestem ledwo żywa.Boli kręgosłup i nogi rozrywa.Powinnam chodzic do góry nogami. Witaj nam oponentko.Bardzo ładnie,że zaczęłaś temat. Odpowiedz Link
52ania Re: Witaj oponentko... 28.04.08, 17:53 i pozostań z nami.Dzisiaj pospacerowałam do południa z wnuczką,ale nie tak długo,bo poszłyśmy na plac zabaw. Odpowiedz Link