10.02.09, 10:10
siebie,jest również ceniony przez innych.Czy też tak sądzicie?
Obserwuj wątek
    • super222 Re: Kto ceni 10.02.09, 10:15
      Ależ oczywiście wacko1.
      Ty jesteś tego *namacalnym* przykładem.
      Ceń się nadal. smile))
      • anoagata Re: Kto ceni 10.02.09, 10:27
        ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha .
        • 52ania Re: Kto ceni 10.02.09, 10:50
          Nie zawsze tak bywa.Mam znajomą,która bardzo się ceni,a ja nie
          dałabym za jej usługę złamanego grosza.Grozi jej plajta.
          Osoba przemądrzała też siebie ceni, a czy jest doceniana przez
          innych?
          • zajbel Re: Kto ceni 10.02.09, 13:31
            To nie tak. Osoby o których piszecie sie nie cenią, one są
            megalomanami. Należy najpierw siebie polubić, powiedzieć sobie że
            nie jesteśmy ideałami tylko ludźmi i pogodzić się z tym.Jeżeli sami
            siebie lubimy to i ludzie też nas lubią/ nie mylić z narcyzmem/.
            Potem należy się docenić, swoją pracę, swoją urodę /każdy jest ładny
            na swój sposób/, swoje umiejetności. W żadnym przypadku nie należy
            pomniejszać swoich zasług czy to w domu czy w pracy, szanować siebie
            i szanować innych. wtredy przyjdzie to o czym piszecie czyli
            docenienie ze strony innych.
            • wacka1 Re: Kto ceni 10.02.09, 13:36
              no ,no jestem za a nawet przeciw.
              • polnaro Re: Kto ceni 10.02.09, 16:20
                Znać swoją wartość wcale nie znaczy być zarozumialcem.
                Często mylimy się w ocenie /jak to ludzie, omylni jesteśmy/, kiedy przewartościujemy, to się ośmieszamy, kiedy zaniżymy swoją ocenę, to podobno jesteśmy skromni, ale inni zaraz to wykorzystają i zepchną nas do parteru.
                Czasy teraz takie, że jak się nie umiesz "zaprezentować", to umarł w butach. Kiedy już zabłyśniesz, to przystopuj, bo to zjednuje przyjaciół.
                Trzeba wiele szczęścia i dobrej intuicji, żeby wyczuć kiedy jak się pokazać i komu.
                Dobrze, że już mało mnie to obchodzi, ale jednak obchodzi.
                • dede43 Re: Kto ceni 10.02.09, 18:22
                  Ja tam sie lubie i lubie ludzi jako takich. Wydaje mi się, że inni
                  to widza i też mnie lubią.
                  • iryska2604 Re: Kto ceni 10.02.09, 20:17
                    Trzeba tez uwazać zeby się nie przecenić.A tak nawiasem -wolałabym aby ceniono
                    rowniez nasz czas i w tytułach postów podawano mniej wiecej temat.Bo tytuły
                    typu "wiecie moze" "Czy mozecie" "Czy lubicie" itd.jeśli są sporadyczne to zgoda
                    ale dzis przewazaja same takie.Czy tak trudno napisać o co chodzi? Wiem ze to ma
                    na celu zaintrygowanie forumowiczek ale kazda z nas ma jakies zainteresowania i
                    nie w tym rzecz zeby od deski do deski...To sa takie moje spostrzeżenia.
                    • wilczyca1953 Re: Kto ceni 10.02.09, 21:39
                      Mnie się wydaje a nawet jestem przekonana ,że każdy chce być lubianym.
                      Przykładem na powyższe jest Zaibelowa i Wackowata.Gdyby nie zostały
                      zaakceptowane przez społeczność wiejską to na pewno by pisały teraz co innego .
                      Np. te wredne baby wiejskie,tyle dla nich zrobiłyśmy a One ciemne tego nie
                      zrozumiały.Czy te zahukane,bite przez męża współuzależnione i tak łażące za
                      ślubnym. Satysfakcja z wykonywanej pracy,działania na jakimś polu jest
                      najważniejsza.To ona pozwala Ci lubić siebie albo,lub nie.Alternatywy są dwie
                      ,rozłączna i nie rozłączna.Pa. Idę spać.
                      • wacka1 Re:oj wiczyco 10.02.09, 21:48
                        pokazujesz kły.Znam takie osoby i one niezadowolone muszą być.Nie mieszkam na
                        wsia jedynie za miastem.Nikogo nie uszczęśliwiam na siłę.Jestem
                        spełnioną,zadowoloną ,kochaną kobietą czego i Tobie życzę.Takie kobiety jak ja
                        nie mają jadu.
                        • anoagata kto ceni 10.02.09, 22:45
                          Ja mieszkam za miastem czyli na wsi,ale tutaj cenię wypowiedzi
                          super222/przynajmniej na razie/.Pozdrawiam.
      • jagoda491 Re: Kto ceni 11.02.09, 09:24
        Czy to,że się komuś pomaga jest powodem do chwalenia się? Chyba nie
        o to chodzi. A pomoc innym to rzecz naturalna. Zawsze też trzeba
        uważać, aby nie przesadzić i czasami kogoś nie zranić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka