zajbel 02.07.09, 12:45 www.kafeteria.pl/przykawie/obiekt.php?id_t=915 choć wstyd sie przyznac to jednak taka jest prawda. Problem istnieje i będzie istniał ale należu chronic ofiary nie ojców. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagodajna Re: kazirodztwo 02.07.09, 14:31 " Matki stają po stronie męża, a nie dzieci. Nie wiem, dlaczego tak się dzieje. Może wypierają ze świadomości fakt, że nic nie zrobiły, może w córkach widzą konkurencję dla siebie, czują się przez nie zagrożone. Tak jakby nie przechodziło im przez myśl, że przecież horror może się powtórzyć, że jak taki wyjdzie na wolność, to znów zacznie się dobierać do córek. Są ślepe i głuche na takie argumenty. To nie jest normalne – przekonuje." -------- To jest straszne, wydawałoby się, że matka powinna zareagować na podejrzaną sytuację natychmiast a okazuje się tak jak wyżej. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: kazirodztwo 02.07.09, 16:42 Dobrze raczej o tych mamusiach nie mozna powiedziec.Myslą nie ta częscia ciała co powinny i gdzie ten instynkt macierzyński?Dla mnie to jest nie do pomyslenia. Odpowiedz Link
jagoda491 Re: kazirodztwo 02.07.09, 17:23 Nie jestem w stanie wyobrazić sobie takiej strasznej sytuacji. Co za zwyrodniali ojcowie i co za obłędne matki. Odpowiedz Link
prazanka44 Re: kazirodztwo 02.07.09, 21:57 Przy tym temacie warto pamiętać, że pewien procent (prof.Starowicz twierdzi, że 10%) skazanych za pedofilię, to ofiary pomówień. Odpowiedz Link