azbestowestringi 14.09.09, 23:20 hej, czy sa tu jakies osoby z okolic Wigan? czy mozecie mi powiedziec, w ktorych miejscowosciach/dzielnicach mozna znalezc ladne domy w milym sasiedztwie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagienkaa Re: okolice Wigan 14.09.09, 23:29 ładne miejscowości niedaleko Wigan? to sie wyklucza;) Odpowiedz Link
azbestowestringi Re: okolice Wigan 14.09.09, 23:46 to znaczy? nie znam okolicy a chcialabym sie rozejrzec zanim podejmiemy jakiekolwiek decyzje. Odpowiedz Link
yoskaiga Re: okolice Wigan 15.09.09, 00:07 No właśnie decyzje. Chciałam zapytać czy znowu nieoczekiwana zmiana miejsc :)))? Odpowiedz Link
azbestowestringi Re: okolice Wigan 15.09.09, 08:22 ta zmiana miejsc jest oczekiwana od dnia jak wyladowalismy w polnocnej irlandii :) dopiero teraz jednak czuje sie na silach, zeby znowu sie zaczac pakowac. a praca fajna w wigan. lece w przyszly piatek na rozmowe :) Odpowiedz Link
gypsi Re: okolice Wigan 15.09.09, 00:25 Aspull jest ladne, nie glowna ulca, ale osiedla domkow bardzo przyzwoite. Znajomi tam mieszkaja. Odpowiedz Link
tuti Re: okolice Wigan 15.09.09, 10:26 azbestowe, Przyjezdzaj;) Choc tez prawda, 'ladne w okolicy wigan' - to sie wyklucza;) ale to tak stereotypowo! Po Twojej stronie Bolton my szukalismy domu w Aspull i Blackrod tez jest fajnie Zreszta od wigan w strone M61, jest ladna countryside.. tyle ze to waski pas ;) No i przynajmy szczerze, ani wigan ani bolton czy preston w okolicy, to jakies super miasta nie sa;) No ale nie kazdego stac zeby mieszkac w York'u;) Drugiej strony wigan (zachodniej) nie znam, - ale smiem twierdzic, ze gdyby bylo tam ladnie, maz by tam domu szukal ( a nie szukal ;) W ogole, pisz na priva jak chces konkretniej;) Jakbys chciala wpasc sie zatrzymac to tez pisz;) Odpowiedz Link
dubeltowa Re: okolice Wigan 15.09.09, 21:51 Mieszkam w Wigan, zachodnia część właśnie i szczerze nie polecam :) W samym Wigan to chyba tylko centrum jest w miare przyzwoite, ale dobrze poszukać czegoś w okolicznych miejscowościach: Standish, Orrell, Winstanley, Upholland, Shevington, Aspull, Whelley. Jak mawia mój chłop, im dalej od nas tym lepiej:)Pozdrawiam i życze powodzenia Odpowiedz Link
azbestowestringi a Hindley? ktos cos wie? 15.09.09, 22:09 bo ewentualna praca wlasnie tam Odpowiedz Link