damianka5 11.06.10, 13:47 Dziewczyny czy znacie jakies tabletki uspakajajace,do kupienia np w Boots,ktore nie otepiaja a pomagaja troche ,,ochlonac,,. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaheasley Re: Cos na skolatane nerwy 11.06.10, 18:44 Prozac to sie chyba nazywa :) Z tego co slysze to co najmniej polowa kraju na tym jedzie, a bez tego wysiada :))) Odpowiedz Link
fifka01 Re: Cos na skolatane nerwy 11.06.10, 18:54 O przepraszam, ja jade na herbatce uspakajającej rumianek+melisa HIPP dla niemowląt. Piękna sprawa. Człowiek się nie wiedzieć czemu do własnego męża po tym uśmiecha, taki czilałt. :) Odpowiedz Link
samotna.uk Re: Cos na skolatane nerwy 11.06.10, 20:43 fifka dobre;p Ja tez na kalms wczesniej bo plakalam przy kazdej okazji ale juz mi przeszlo, i nie biore tego-ale czy pomagalo-nie wiem pomoglo jak prace zmienilam;) Odpowiedz Link
jaleo Re: Cos na skolatane nerwy 11.06.10, 21:25 Prozac to raczej na depresje niz na stres, to sa dwie rozne rzeczy. Odpowiedz Link
gypsi Re: Cos na skolatane nerwy 12.06.10, 00:00 Prozac juz nie-az-tak-modny, aczkolwiek te grupe (SSRI) stosuje sie szeroko, nie tylko na depresje - rowniez na leki i panike, PTSD, OCD, zaburzenia snu, a nawet objawy menopauzalne (off-licence). Na topie chyba Quetiapine teraz jest - atypowy antypsychotyk, ktorym szafuja psychiatrzy, glosno ostatnio o naduzywaniu go do uspokajania zdemencialych staruszkow. Odpowiedz Link
paola_k2 Re: Cos na skolatane nerwy 12.06.10, 19:32 Moze herbatki z melisy? Kalms tez bralam, ale jakos slabo na mnie dzialal. Odpowiedz Link