Dodaj do ulubionych

z jakich stron last minute?

30.08.10, 14:57
sprawdzam sobie jakies last minute i nie znam za wiele stron:
thomson, holiday supermarket, thomas cook, first choice,,,i tyle..

nie sztuka wpisac w google last minute, wyskakuje masa firm, kwiestia ile z
tego jest warte kasy, ile pewnych itd,,,rzuccie sprawdzone linki :)
Obserwuj wątek
    • fifka01 Re: z jakich stron last minute? 30.08.10, 16:01
      tez nie znam za wiele, ale z first choice kupiłam online last minute
      gran canaria, egipt i majorkę, i wszystkie były zgodne z opisem,
      adekwatne do ceny i byłam zadowolona
    • migotka_bober Re: z jakich stron last minute? 30.08.10, 17:22
      chcemy z synem leciec, wiec mam wszedzie pisac ze 3 osoby? bo wtedy cena rosnie
      bardzo, czy to chodzi o miejsce w samolocie czy hotelu tez bo on z nami bedzie
      spal i nie chce zadnego pokoju dodatkowego ewentualnie lozko jakby bylo
      dodatkowe, i jesli urodziny ma 19 pazdziernika konczy 3 lata, a jedziemy we
      wrzesniu i wracamy tez we wrzesniu to pisac mam ze ma 3 lata?
      • fifka01 Re: z jakich stron last minute? 30.08.10, 19:22
        na first choice pytaja dokładnie o wiek, twój jest w przedziale 2-
        17.
        na wiekszosci stron beda pytac czy ponizej/powyzej 2 lat.
        No to twoj jest powyzej.
        chodzi o miejsce w samolocie i nakrycie w stołówce. ponizej 2 lat
        jest za free.
        • migotka_bober Re: z jakich stron last minute? 30.08.10, 22:38
          dzieki bardzo za info, znalazlam jeszcze www.holidaycheck.co.uk i wlasnie go
          wertuje :D
          • juszka79 Re: z jakich stron last minute? 30.08.10, 23:46
            Ja rowniez kupowalam z first choice kilka razy i zawsze bylam
            zadowolona. Jesli kupuje sie w biurze warto wziasc wczesniej wydrukowac
            cena z netu. W biurze zawsze maja drozsze ceny, ale jak ma ma sie cene
            z oferty on-line sprzedaja za ta cene. Popularna strona, z ktorej
            korzystali moi znajomi kilka razy i byli zadowoleni jest
            www.travelzoo.com/uk/
            • migotka_bober Re: z jakich stron last minute? 31.08.10, 11:39
              ja sie dowiedziala wczoraj ze sie przepisy zmienily i ze musza ci w biurze
              sprzedac za cene z internetu a nie wyzsza, a wlasnie rok temu tak mialam ze w
              biurze to zupelnie inaczej kalkulowali i strasznie drogo liczyli podczas gdy on
              line mialam nizsze ceny u nich, dobry pomysl z tym wydrukiem :)
              • magdal-ena78 Re: z jakich stron last minute? 31.08.10, 15:31
                Sprawdz sobie jeszcze onthebeach.co.uk. My lecielismy z nimi 2x i
                bylo ok
                • migotka_bober Re: z jakich stron last minute? 31.08.10, 15:59
                  dziekuje Ci bardzo za linka, powiedz mi co to za roznica samolot a samolot
                  chartered?? cenowo roznia sie ale jaka roznica dla klienta??
                  • migotka_bober Re: z jakich stron last minute? 31.08.10, 17:00
                    i jeszcze czy jak zaznacze travel insurance to mam ubezp tylko lotu czy caly
                    pobyt na wakacjach?
                    • magdal-ena78 Re: z jakich stron last minute? 31.08.10, 23:19
                      travel insurance to ubezpieczene a wakacjach. Ja kupowalam tylko jak lecielismy poza europe, a
                      konkretnie kupilismy z tej strony wakacje w Maroku i Hiszpani. Jesli chodzi o samoloty to wydaje mi sie
                      ze chartered to samolot biura podrozy, ale powiem szczerze nie jestem pewna :)
                      • migotka_bober Re: z jakich stron last minute? 03.09.10, 17:52
                        zabukowalam thomasa cooka, zaplacilam karta, dostalam potwierdzenie bukowania z
                        numerem ref, na email, ale nie dostalam jeszcze potwierdzenie wziecia kasy z
                        konta(pisze ze do 48h) bilety przyjsc maja poczta zgadza sie?? jest wiecej niz
                        14 dni do wyjazdu wiec pisza ze poczta, wiec nie mam juz nic robic, ani lazic do
                        biura ani dzwonic tylko czekac na bilety? do 15 kg mozemy a co z wozkiem
                        parasolka dla syna? moge zabrac gratis ? syn ma miejsce w samolocie bo skonczyl
                        2 lata wiec placilam za miejsce , czyli tez moze wziac 15kg? poradzicie czy
                        lepiej zebym do nich zadzwonila? dzieki
                        • migotka_bober Re: z jakich stron last minute? 03.09.10, 18:13
                          wlasnie widzialam ze kasa sciagnieta z konta ,wiec widze ze wszystko OK, nie mam wciaz potwierdzenia na email , czyli co ? czeka sie teraz na bilety ktore przyjda poczta?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka