Dodaj do ulubionych

next wysylka?

28.12.10, 23:55
Hej dziewczyny,
czy ktoras wie ile sie czeka na przesylke z next po zlozeniu zamowienia? Dokladnie chodzi mi o przesylke na adres szkocki? Na stronie podaja, ze niby w nastepnym dniu roboczym przesylka jest dostarczana ,ale moze ktoras z was wie jak to jest w praktyce.
Spieszy mi sie troszke bo chcialam zamowic pare rzeczy jednak ktos kto moglby mi je przywiezc za tydzien bedzie jechal do Polski i tak sie zastanawiam czy jest sens zamawiac czy raczej nie dojdzie paczka do tego czasu?
Z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • edytataraszkiewicz Re: next wysylka? 29.12.10, 00:34
      Mi zawsze przywozili nastepnego dnia o ile dana rzecz jest na stanie,a to wychodzi przy zamowieniu.Tam wdzisz ,czy dostaniesz szybko,czy bedziesz czekac.
      O ile w Szkocji sa Nexty;)
    • kaka-llina Re: next wysylka? 29.12.10, 00:40
      Ja nie ze Szkocji.. Ale w Anglii zawsze była następnego dnia, nawet jak zamówiłam o 20.45 dnia poprzedniego.... Chociaż nie, przepraszam, raz jak były wieeelkie śniegi trwało to kilka dni ale termin dostawy podali już przy zamówieniu. Wyszło na sobotę a dostarczyli w niedzielę wczesnym rankiem przepraszając za spóźnienie... Ale mówię to było w czasie "klęski żywiołowej" .
      Pod koniec zamówienia podają Ci datę dostawy i jeżeli nie nastąpi kolejna klęska to dostarcza (jeżeli będzie klęska to spóźnią się może jeden dzień);-)
      • kinmalek Re: next wysylka? 29.12.10, 01:43
        Ja zamawiam z next już chyba drugi rok,zawsze było tak jak napisali,czyli szybko i bez problemu,:)
    • pyza_uk Re: next wysylka? 29.12.10, 10:57
      Teraz jest okres wyprzedazy w next wiec na przesylke mozesz czekac dluzej. Jesli sa to rzeczy z nowej kolekcji to powinny byc dostepne na drugi dzien, jesli z wyprzedazy - to zalezy. Ja kilka lat temu dostawalam moje zamowienie z wyprzedazy przez 4 tyg - dostarczali pojedyncze rzeczy w miare jak byly dostepne.
      • szczur.w.sosie Re: next wysylka? 29.12.10, 11:28
        Zwykle 2-3 dni. Niby Szkocja, ale jednak dalej, więc pewnie dlatego tak długo.
        • edytataraszkiewicz Re: next wysylka? 29.12.10, 12:21
          szczur.w.sosie napisała:

> Zwykle 2-3 dni. Niby Szkocja, ale jednak dalej, więc pewnie dlatego tak długo.

To znaczy,ze w Szkocji nie ma Nexta?

Bo dostarczaja z pobliskich magazynow-sklepow dlatego tak szybko.
          • glasscraft Re: next wysylka? 29.12.10, 12:42
            W Szkocji jest Next tak samo jak w innych czesciach UK :-)
          • szczur.w.sosie Re: next wysylka? 29.12.10, 23:45
            i co że jest? od tego ich magazynu w Szkocji dalej od cholery drogi... sam prom idzie 14h...
            zachciało się romantycznych miejsc;)
    • igooska Re: next wysylka? 29.12.10, 12:31
      Ja zamawiałam tydzień temu,pierwsze rzeczy przyszły w Wigilie ,następne wczoraj i dziś.Dostałam tez meila ze ze wgl na pogodę może się wszystko przedłużyć .
      • kamila_21 Re: next wysylka? 29.12.10, 13:52
        Zamawiam w next bardzo czesto, za kazdym razem przesylke mam na drugi dzien. Wczoraj o 10-tej kupilam buty i przy potwierdzeniu zakupu wyskoczylo info, ze przesylka bedzie dostarczona w ciagu 10 dni roboczych ze wzgledu na okres promocyjny.
        Dzis o 9 rano mila pani zapukala do drzwi z moimi butami :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka