pyza_uk 16.05.11, 10:37 www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b010tbn8/Meet_the_Multiples/ O matko! A ja czasami nie daje rady z jednym dzieckiem! Chyba nabralam pokory :) Sa tu na forum mamy wieloraczkow? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carmelaxxx Re: Meet the Multiples 16.05.11, 11:25 ponoc wiecej dzieci latwoej wychowac niz jedno no ale... gora prania, prasowania, gotowania itp i tak pozostaje.... Odpowiedz Link
murasaki33 Re: Meet the Multiples 16.05.11, 12:11 Ja tez uznalam, ze moje zycie to plaza:) Szczegolnie rozwalila mnie mama z czworka na smyczach. Odpowiedz Link
zurekgirl Re: Meet the Multiples 16.05.11, 17:36 OMG!!!! Z trojaczkami moze i dalabym rade, ale ta piatka z roznica wieku 10 miesiecy to dla mnie szok calkowity. Ale musiala byc jazda, jak do dziesieciomiesiecznych blizniakow wymagajacych uwagi non stop dolaczyly jeszcze bardziej wymagajace noworodki. Za to jak podrosna, to w zasadzie bawia sie same, a to spore ulatwienie zycia ;) Odpowiedz Link
benignusia Re: Meet the Multiples 16.05.11, 20:14 kurcze ja mam czwórke dzieci-w 5 lat.Wydaje mi się że co innego mieć dzieci po kolei,a co innego czwórk na raz....bohaterki jak dla mnie:) Odpowiedz Link
jaleo Re: Meet the Multiples 16.05.11, 20:22 Moja siostra ma roczniaka i dwulatke, za kazdym razem, kiedy ja widze, dziekuje Bogu, ze moje dzieci sie urodzily z 9-letnim odstepem ;-) Jak ludzie sobie radza z trojaczkami albo wiecej, to na prawde trudno mi sobie wyobrazic. Ale jakos sobie radza. Odpowiedz Link
asica74 Re: Meet the Multiples 16.05.11, 22:27 Moj wujek ma 4raczki, juz niemal dorosle. Do tego maja tez jedna starsza core. Mieszkaja daleko, stad nie bylam swiadkiem naocznym, niemniej nie wiem jak oni przetrwali :/ Odpowiedz Link
lucasa Re: Meet the Multiples 16.05.11, 23:07 Pyza, dzieki za ten link! Bardzo lubie takie programy (perspektywa sie troche poprawia:)) ... jejku i ten maly jedzacy kolacje w lazience! - piekne to bylo! W rodzinie mojego meza sa blizniaki, np. jego wujek ma 7 corek (trzy razy blizniaczki i jedna pojedyncza), wiec tym bardziej z ciekawoscia ogladnelismy ten program. Jeszcze raz dzieki, A Odpowiedz Link
pyza_uk Re: Meet the Multiples 17.05.11, 09:17 Pleasure :) Mnie tez ten maluch w lazience rozbroil! I ta mala z czworaczkow co caly czas uciekala - fajna byla :) Odpowiedz Link
fifka01 Re: Meet the Multiples 17.05.11, 09:45 Mnie rozczulił ten tatuś, który maleństwo w inkubatorze przewijał. Odpowiedz Link