Dodaj do ulubionych

pomoc wszelaka

16.06.11, 19:18
andruch.blogspot.com/2011/06/rodziny-ziebow-z-wilkowa-perypeti-cd.html
niepoprawni.pl/blog/783/rodziny-ziebow-z-wilkowa-perypeti-cd
www.blogpress.pl/node/8844
Witamy bardzo serdecznie drodzy nie jesteśmy naciągaczami przyjmiemy wszelaką pomoc nasza sytuacja opisana jest na blogu niepoprawni pl dziękujemy ziębowie z wilkowa
Obserwuj wątek
    • glasscraft Re: pomoc wszelaka 16.06.11, 19:32
      Do trzech razy sztuka? :-)
      • marninor Re: pomoc wszelaka 16.06.11, 20:29
        Ludzie! to poprostu nie do wiary! które to już Wasze ogłoszenie na tym forum ? skoro nikt nie ruszył z pomoca tzn że nie wierzy/nie ufa/nie chce być naciągany! bez urazy ale w Polsce też są organizacje które pomagają... a nawet jeśli szukacie pomocy na różne sposoby to kolejnym takim wątkiem budzicie zupelnie inne reakcje niż chęć pomocy...
        • daru-620 Re: pomoc wszelaka 19.06.11, 17:20
          WITAM SERDECZNIE DRODZY CZYTELNICY NIEROBEM NIE JESTEM NIE MAM STAŁEJ PRACY LECZ DORABIAM W ZAKŁADZIE POGRZEBOWYM CZYLI MAM JAKĄŚ ROBOTE TAK CZY NIE OD 2007 ROKU DUŻO SIĘ ZMIENIŁO I NIE PISZCIE PROSZĘ TAKICH BZDUR ŻE JA TYLKO LEŻE DZIECI KLEPIE BRÓ SMRÓD I UBUSTWO TRZA PIERW LUDZI POZNAĆ A PUŻNIEJ BANIALUKI PISAĆ Z KĄD TO WIESZ ŻE I TY JUTRO TAKIEJ BIEDY NIE BĘDZIESZ KLEPAĆ DOBRZE ŻE KOBIETO PYTASZ O RÓŻNE NASZE INSTYTUCJE ONI BY NAPEWNO TOBIE POMOGLI A NIE TAKIM DZIADOM JAK MY KOCHANI CZYTAJCIE TO CO PISZE A NIE ZA SŁÓWKA MNIE ŁAPCIE
    • carmelaxxx Re: pomoc wszelaka 16.06.11, 20:59
      nie wierze ze szukajac ciagle pomocy nikt nie zaoferowal ci zamiast rzeczy i pieniedzy po prostu pracy.
      • daru-620 Re: pomoc wszelaka 19.06.11, 18:45
        TO CZAS UWIERZYĆ JEST TO POLSKA SZARA RZECZYWISTOŚĆ KOPA LUDZI NIE MA TU PRACY I CO DO GARA WRZUCIĆ NIKT PIENIĘDZY MI NIE OFEROWAŁ A JAK BYM TAK LICZYŁ NA POMOC LUDZI TO BYM SIĘ PRZELICZYŁ I JUŻ DAWNO WYKORKOWAŁ Z TEJ POMOCY UWIEŻ KOBIETO TU JEST POLSKA
        • glasscraft Re: pomoc wszelaka 19.06.11, 18:57
          Wiesz, moze zamiast klepac na komputerze, wez sie za robote.
        • marninor Re: pomoc wszelaka 19.06.11, 21:32
          nikt nie napisał tu nic z tego co wymieniasz, poza tym zamiast narzekać wykorzystaj energię inaczej... myślę że to narzekanie i ciągłe czekanie na pomoc - to Wasz sposób na życie i przyzwyczajenie...
        • carmelaxxx Re: pomoc wszelaka 20.06.11, 11:29
          znam polskie realia dlatego wyjechalam , zeby wyjechac pieniadze pozyczylismy wiec nie mysl ze osoby ktore wyjechaly do UK nie znaja niedostatku czy chociazby zwyklej biedy.
    • glasscraft Re: pomoc wszelaka 20.06.11, 22:15
      Pyskowka sie rozwija, jak poprzednio:

forum.gazeta.pl/forum/w,615,126198366,126198366,POMOC.html
    • truskawkowe_studio Re: pomoc wszelaka 21.06.11, 01:00
      o rany znowu?! gdzie ikonka kosza gdy trzeba ja kliknac?
    • aniaheasley Re: pomoc wszelaka 21.06.11, 09:20
      Nikt przy zdrowych zmyslach nie zaoferuje pomocy osobom, ktore w ten sposob o nia prosza, niesympatycznie czy wrecz wulgarnie. Prosze juz nie zasmiecac nam forum, to jest niesmaczne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka