Dodaj do ulubionych

Gdzie podstep?

09.07.11, 20:21
Maz chce kupic buty koszykarskie. I znalazl taka stronke:
www.myairmaxshoes.co.uk/
Ceny sa az nadto przyjazne,a na stronie nie ma zadnych informacji o firmie czy kosztach wysylki... I tak sie zastanawiamy o co chodzi? Gdzie jest podstep? Umie ktos wyjasnic?
Obserwuj wątek
    • golfstrom Re: Gdzie podstep? 09.07.11, 20:32
      Nie wiem, ale strona About us nie zacheca. Zwlaszcza w kontekscie "Infamation"

Byc moze podszywaja sie pod www.myairmax-uk.com/index.php
      • clonek13 Re: Gdzie podstep? 09.07.11, 20:49
        po pierwsze to ja tu okazji nie widze , bo ceny zblizone do innych wyprzedazy:

www.sportsdirect.com/mens/mens-basketball-shoes
        jak nie zna strony to po co ryzykowac, buty firmy And 1 sa chwalone w Niemczech jako jedne z najlepszych do koszykowki, wiec po co szukac w nieznanych zrodlach :)
        • yadrall Re: Gdzie podstep? 09.07.11, 21:01
          Kochana! Z tymi butami to caly cyrk mam :) Mojemu m podobaja sie najbardziej te ktore wg zwyklych smiertelnikow sa poprostu brzydkie... Chlop ma tak idiotyczny gust,ze mi szkoda slow... ale ja sie nie wtracam-w koncu to on potem te buty nosi.
          • clonek13 Re: Gdzie podstep? 09.07.11, 23:22
            yadrall napisała:

> Kochana! Z tymi butami to caly cyrk mam :) Mojemu m podobaja sie najbardziej te
            > ktore wg zwyklych smiertelnikow sa poprostu brzydkie... Chlop ma tak idiotyczn
            > y gust,ze mi szkoda slow... ale ja sie nie wtracam-w koncu to on potem te buty
            > nosi.

hehehe no jesli placi to sie nie wtracaj :)
    • bialasek75 Re: Gdzie podstep? 10.07.11, 00:24
      Jeśli są wątpliwości co do uczciwości sprzedawcy polecam płacić kartą kredytową. Takie zakupy są ubezpieczone i jeśli przesyłka nie dotrze to pieniążki zostaną zwrócone.
      • golfstrom Re: Gdzie podstep? 10.07.11, 01:25
        > . Takie zakupy są ubezpieczone i jeśli przesyłka nie dotrze to pieniążki zostan
        > ą zwrócone.

A czy to nie dotyczy wylacznie zakupow powyzej 100 funtow?
      • moniamech Re: Gdzie podstep? 10.07.11, 14:44
        a ja bym polecila raczej platnosc poprzez PayPal (jesli istnieje taka mozliwosc)

strona www.myairmaxshoes.co.uk/ w ogole mi nie dziala - wgrala sie jako biala plansza :/

jesli chodzi o takie podejrzane strony, to najlepiej sprawdzic opinie ludzi o nich na googlach. Chociaz nie powiem, ostatnio z M zaryzykowalismy kupujac gps ze str www.mynewgps.co.uk/ gdzie cena byla o polowe nizsza niz wszedzie indziej, opinie byly podejrzane, bo wiele bylo usunietych, te co zostaly byly pozytywne i co ciekawsze jak juz gps do nas dotarl, to cena na ich stronie nagle wzrosla do normalnej.
        • glasscraft Re: Gdzie podstep? 10.07.11, 15:26
          U mnie to samo, nic otwiera sie nic...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka