mrs.t 20.09.11, 10:44 szukam malej firanki, ale chodzi o to zeby 'karnisz' byl tylko przyklejany do okienka,albo najlepiej rozporowy zajrzalam do dunelm mills wczoraj,bo to bylo po drodze,nie wpadlo mi w okp, wiec pytam, moze cos podrzucicie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glasscraft Re: zazdroska 20.09.11, 10:50 Jak chcesz to Ci podrzuce wzor na szydelko na bardzo fajna zazdrostke :-) bo tez szukalam i albo nic nie bylo, albo okropnie okropne :-) Odpowiedz Link
mrs.t Re: zazdroska 20.09.11, 12:58 widze ze sie skonczy ze mama mi przywiezie z pl a poki co robotnicy beda zagladac do kuchni:) zeby chociaz ten patyk/karnisz gdzies byl!,, , Odpowiedz Link
glasscraft Re: zazdroska 20.09.11, 13:06 Patyki - zajrzyj do Homebase. www.homebase.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/Search?storeId=10151&catalogId=1500001201&langId=110&searchTerms=net+rod&authToken= Odpowiedz Link
pyza_uk Re: zazdroska 20.09.11, 13:16 Szukaj pod haslem cafe curtains www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_c_1_7?url=search-alias%3Dkitchen&field-keywords=cafe+curtains&sprefix=Cafe+cu Odpowiedz Link
margaritka2919 Re: zazdroska 20.09.11, 18:28 Całkiem niedawno również szukałam ładnych zazdrostek, niestety nie udało mi się znaleźć nic, co by mnie satysfakcjonowało. W końcu przejrzałam Allegro, a tam zatrzęsienie wzorów, kolorów, fasonów itd. No i zamówiłam sobie z przesyłką do Anglii. Są śliczne i takie "inne". Odpowiedz Link
bialasek75 Re: zazdroska 20.09.11, 20:37 Patyk/karnisz rozporowy kupisz taniutko w Boyes. Firaneczki też tam mają, różne długości, więc można sobie dobrać co odpowiada. Odpowiedz Link
mrs.t Re: zazdroska 20.09.11, 21:26 Co to boyes,?pierwsze slysze! I kurka no,nie ma u mnie tego, dopieroz co sie wyprowadzilam z polnocy :/ Odpowiedz Link
agg3 Re: zazdroska 21.09.11, 01:41 szukalam takiego czegos, a nie mialam pojecia jak to sie nazywa!!! i myslalam, ze watek bedzie... uwaga! o zazdrosci hahaha (ale blondynka ze mnie) ;) Odpowiedz Link
mrs.t Re: zazdroska 21.09.11, 23:56 ale dziadostwo. W moim lokalnym homebase,wg strony www nie sprzedaja 'rod'. Natomiast maja w sprzedazy 'rod support'. Po kiego grzyba??? Po co maja te uchwyty,jesli nie mozna do nich kupic patykow??? I wg pana z telefonu 'zamowic i odebrac w sklepie' tez nie mozna, bo im przez system nie przejdzie. Eeeh.. Odpowiedz Link
pyza_uk Re: zazdroska 22.09.11, 08:26 Mrs.t - na amazon sa www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Curtains+rod&x=0&y=0#/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Curtains+cafe&rh=i%3Aaps%2Ck%3ACurtains+cafe Szkoda, ze nie mieszkasz blizej, bo ja mam w domu zbedny karnisz... Odpowiedz Link
igooska Re: zazdroska 22.09.11, 10:58 Zobacz w Jysk-u jak jest w okolicach.Ja ten patyk w bagażu samolotem wiozłam:) a okazało się ze właśnie w Jysk duży wybór takich rzeczy jest no i tanie ! Odpowiedz Link
mrs.t Re: zazdroska 22.09.11, 15:30 ooo wilkinson, z wymienionych tylk ten w okolicy mam.. Odpowiedz Link