Dodaj do ulubionych

Trunki jako podreczny bagaz - ryanair

27.09.11, 19:40
Czy ktos bral moze trunki jako bagaz podreczny lecac ryanair'em?
oficjalnie trunki jest 0.5 cm za duza z jednej strony. reszta wymiarow jest ok.

ryzykowac?
Obserwuj wątek
    • sylaluk1 Re: Trunki jako podreczny bagaz - ryanair 27.09.11, 19:41
      Czesto widuje dzieciaczki z bagami Trunki w samolocie wiec chyba nie robia problemow o 0,5 cm....
    • derka1 Re: Trunki jako podreczny bagaz - ryanair 27.09.11, 20:04
      Boze Moj, a ja myslalam, ze Ty o trunkach czyli alkoholu mowisz :-). I nawet sie zdziwilam bo one zazwyczaj w butelkach wiekszych niz 100ml sa.
      • mamonia78 Re: Trunki jako podreczny bagaz - ryanair 27.09.11, 20:10
        hahaha, ja tez:-)
    • zurekgirl Re: Trunki jako podreczny bagaz - ryanair 27.09.11, 20:13
      Znajoma lata RYanairem do Bydgoszczy z Trunki i przechodzi bez pytania poki co.
      • dorcian Re: Trunki jako podreczny bagaz - ryanair 27.09.11, 20:18
        To mi wyszlo jeszcze lepiej, przeczytalam: trumny w bagazu podrecznym...
        • clonek13 Re: Trunki jako podreczny bagaz - ryanair 27.09.11, 20:36
          no ja caly czas mysle ze chodzi o alkohol :)))) a co to te trunki o ktorych piszecie?
          • dorcian Re: Trunki jako podreczny bagaz - ryanair 27.09.11, 20:41
            Dzieciece walizki na kolkach z uszami i ogonami:)
    • hanai77 Re: Trunki jako podreczny bagaz - ryanair 27.09.11, 20:50
      TRUNKi daja rade, uzywam od jakiegos czasu , sadzam mloda i wedrujemy po lotniskach, lecialam juz do bydgoszczy, warszawy, ale tez do berlina , nigdy nikt nawet krzywo nie spojrzal..bierz smialo, nic sie nie martw.
      • moccabristol Re: Trunki jako podreczny bagaz - ryanair 27.09.11, 20:56
        Turki jako podręczny bagaż:) Umysł jest zwodniczy.
        • dorcian Re: Trunki jako podreczny bagaz - ryanair 27.09.11, 21:06
          No i wyszlo szydlo z worka, alkoholicy, rasisci i nekrofagi na forum...
          A co do tematu watku to tak sie zastanawialam, czy dodac ale chyba dodam tak na wszelki wypadek. Nie wiem jak do Polski, ale bylismy na wakacjach na Fuerte ryanairem. Wozimy jako podreczny walizke gabarytowo podobna do trunek (liczba mnoga, nie mylic z pojedyncza:)) i z Anglii bylo ok, ale z powrotem... Kazali nam ja wlozyc w to ustrojstwo do pomiaru, weszlo z lekkim popchnieciem, pani powiedziala ze ma wejsc bez popchniecia. Wyjelam wiaderko do piasku i pare innych rzeczy, zmiescilo sie bez popchniecia po czym pani spokojnie powiedziala ze wszystko moge z powrotem do tejze walizki wlozyc. Logiczne, nieprawdaz?
          • gypsi Re: Trunki jako podreczny bagaz - ryanair 27.09.11, 21:37
            Nekrofagi???
            pl.wikipedia.org/wiki/Nekrofag
            • chestnutflower Re: Trunki jako podreczny bagaz - ryanair 27.09.11, 22:04
              Lecielismy juz pare razy. nie ma problemu.
              • piksi.dixi Re: Trunki jako podreczny bagaz - ryanair 27.09.11, 22:53
                no niezle jestescie , hehehe..
                wystarczy o niechcacy alkoholu napisac i od razu jaki odzew :-)

jakis trunek to moze sie przyda, jak trunki sie nie zmiesci w rame ryanaira przed wejsciem do samolotu!
                dzieki za odpowiedzi!
            • dorcian Re: Trunki jako podreczny bagaz - ryanair 27.09.11, 23:00
              Tak mi sie jakos z trumna skojarzylo:)
              • betaeta Re: Trunki jako podreczny bagaz - ryanair 27.09.11, 23:37
                my latamy z trunki jakies dwa lata juz (do triestu i berlina z b-ham i east midlands) i nigdy nie mielismy problemow, raz musialam wlozyc moja walizeczke i meza walizeczke do tej klatki do mierzenia bagazu podrecznego, potem chcialam wlozyc trunki a pani z obslugi powiedziala ze nie musze bo ona wie ze one sa w dobrym rozmiarze.
    • dzikarooza Re: Trunki jako podreczny bagaz - ryanair 30.09.11, 18:27
      Latamy z trunki, obydwie panny maja, nigdy nie bylo problemu, raz nawet ryanair i tez bez problemu:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka