Dodaj do ulubionych

Jaka karta kredytowa najtansza?

30.11.11, 13:08
Osobiscie nie lubie kart kredytowych, ale jedna trzymam tak na wszelki wypadek, kiedy platnosci mozna dokonac tylko za jej pomoca.
Mam Natwestowa i bank ten zyczy sobie trzydziesci kilka funtow rocznie za przyjemnosc posiadania jej, o kilka groszy wiecej niz Barclays liczy siebie za biznesowa!
Z checia zmienilabym ja na jakas tansza w dlugim okresie czasu, tzn nie inetersuja mnie karty ktore oferuja 0 oplat lub male oplaty przez pierwszy okres uzytkowania, a pozniej odrabiaja wysokimi oplatami.
Obserwuj wątek
    • plain-vanilla Re: Jaka karta kredytowa najtansza? 30.11.11, 14:23
      Ja mam Lloydsa i nic nie płacę za nią. Żadnych odsetek przez 50 dni. Potem, kiedy przychodzi wyciąg spłacam ją zawsze w całości. Gdybym tego nie zrobiła to oprocentowanie wynosi 17% w skali roku.
      • bialasek75 Re: Jaka karta kredytowa najtansza? 30.11.11, 15:55
        Barclaycard - za wydanie karty i za użytkowanie nie pobiera się opłat. Również nie ma żadnych odsetek, jeśli pełny balans spłaca się w terminie. Wniosek można złożyć na stronie www.barclaycard.co.uk
        • ta_ruda Tesco Clubcard Credit Card 30.11.11, 16:34
          najlepsza jak dla mnie karta kredytowa - ja wszystkie zakupy place ta walsnie karta, splacam wszystko w terminie i za wszystkie zakupy dostaje punkty ktore pozniej sa przeliczane na Tesco vouchers - zawsze kilkanascie funtow w miesiacu sie uzbiera.
          • zurekgirl Re: Tesco Clubcard Credit Card 30.11.11, 18:41
            Zgadzam sie, tez dobrze wychodze na Tesco Credit Card, daja punkty za wszystkie zakupy, rowniez internetowe i w innych sklepach.
          • justa1131 Re: Tesco Clubcard Credit Card 23.05.13, 18:44
            Witam :) bardzo proszę o pomoc w wypełnieniu ankiety dotyczącej poziomu satysfakcji z uczestnictwa w programie lojalnościowym Tesco/Carrefour. Wyniki ankiety zostaną wykorzystane w mojej pracy magisterskiej.
            Ankieta znajduje się tu: www.anki etka.pl/ankieta/114781/poziom-satysfakcji-klienta-z-uczestnictwa-w-programie-lojalnosciowym-tesco-clubcard-oraz-carrefour-rodzinka.html
            (aby link zadziałał trzeba skasować spację w słowie ankietka :))
            Pozdrawiam i dziękuję za każde wypełnienie
        • murasaki33 Re: Jaka karta kredytowa najtansza? 30.11.11, 22:28
          My tez Platinum z Barclay i jest za darmo.
    • sophic Re: Jaka karta kredytowa najtansza? 30.11.11, 18:52
      Ja mam z Natwest platinum i nie place za nia.
      • gosia7813 Re: Jaka karta kredytowa najtansza? 30.11.11, 22:08
        Ja mam dwie z Santandera i jedna z Barclaysa i tez nic za nie place w ciagu roku, wiec radzilabym Ci wziasc karte z innego banku.
        • espionka Re: Jaka karta kredytowa najtansza? 30.11.11, 22:38
          mam HSBC i Tesco - ta ma chyba najwięcej profitów
    • karolina_zet Re: Jaka karta kredytowa najtansza? 30.11.11, 23:39
      my oboje mamy Vise z Natwest i tez za nia nie placimy. Co do oplat za niesplacony bilans nie wiem.
      • liley11 Re: Jaka karta kredytowa najtansza? 01.12.11, 10:46
        W takim razie chyba zadzwonie do Natwest i sie zapytam co to za oplata te ponad 30 funtow i zmienie karte w takim razie.
        • dariazv Re: Jaka karta kredytowa najtansza? 01.12.11, 11:12
          Moze te £30 to jakies ubezpieczenie? Co jest napisane na wyciagu przy pobraniu tej oplaty?
    • galadriella Re: Jaka karta kredytowa najtansza? 01.12.11, 18:01
      > Mam Natwestowa i bank ten zyczy sobie trzydziesci kilka funtow rocznie

Może to to słynne PPI, o zwrot którego możesz się ubiegać?
      • liley11 Re: Jaka karta kredytowa najtansza? 01.12.11, 20:25
        Juz sie dowiedzialam co to takiego. Card protection plan na karty moje i meza i na klucze. Zwykle schodzilo z konta biezacego, a ze skasowalam direct debit zeszlej wiosny, to wzieli mi ta roczna oplate z karty, ktorej numer mieli... Nie zadzwonilam zeby zrezygnowac wtedy. Teraz juz to zalatwilam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka