Dodaj do ulubionych

oszczedzanie

22.02.12, 15:45
To pytanie w imieniu kogos innego :)
Zakladajac,ze mam jakas sume do ulokowania na koncie (na procent) to jak ustalic gdzie-kotry bank-oferuje najlepsza stawke? Na jaki procent mozna liczyc?
Obserwuj wątek
    • ko_ko_kura Re: oszczedzanie 22.02.12, 16:39
      Na niewielki - w każdym banku podobnie! Niestety :/
      Może jakaś lokata w PL?

• jacinda Re: oszczedzanie 22.02.12, 16:45
        Zgadza sie. Niewielki. Ja mam na lokacie w Polsce - 6.3%.
        Jesli chcesz porownanie lokat, to wejdz na moneysavingexpert.com lub moneysupermarket. Kazda 'powazna' weekendowa gazeta ma tez zestawienia.
    • walkers8888 Re: oszczedzanie 22.02.12, 17:38
      Wg www.moneysavingexpert.com zysk do 3.12% dla kont Easy access lub max 4.65% - to lokata 5 letnia.
      btw. stopa inflacji to aktualnie 3.6%

------------------------------
      www.dobrzezainwestuj.com
      Plany Inwestycyjne AXA dla Polaków w UK
      • clonek13 jacinda 22.02.12, 17:48
        jacinda w jakim banku masz? jak nazywa sie lokata? jaka terminowa? 3-6-roczna?

ja moge polecic Deutsche Bank z lokata 6 mies.
        • walkers8888 Re: jacinda 22.02.12, 18:28
          db nawet ok bank tyle, że chyba nie na rynku brytyjskim :D

''Deutsche Bank’s presence in the UK dates back to 1873, when it opened a branch in London. Today, with over 7,000 London-based employees Deutsche Bank is one of the largest employers in the Square Mile. Deutsche Bank also operates from offices in six other cities in the United Kingdom.'' - 6 biur w 6 miastach ^^
          • clonek13 Re: jacinda 22.02.12, 18:47
            walkers8888 napisał:

> db nawet ok bank tyle, że chyba nie na rynku brytyjskim :D
            >
            > ''Deutsche Bank’s presence in the UK dates back to 1873, when it opened a
            > branch in London. Today, with over 7,000 London-based employees Deutsche Bank
            > is one of the largest employers in the Square Mile. Deutsche Bank also operates
            > from offices in six other cities in the United Kingdom.'' - 6 biur w 6 miastac
            > h ^^

tak,mialam na mysli PL , lokata w PLN
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka