yadrall 22.02.12, 15:45 To pytanie w imieniu kogos innego :) Zakladajac,ze mam jakas sume do ulokowania na koncie (na procent) to jak ustalic gdzie-kotry bank-oferuje najlepsza stawke? Na jaki procent mozna liczyc? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ko_ko_kura Re: oszczedzanie 22.02.12, 16:39 Na niewielki - w każdym banku podobnie! Niestety :/ Może jakaś lokata w PL? Odpowiedz Link
jacinda Re: oszczedzanie 22.02.12, 16:45 Zgadza sie. Niewielki. Ja mam na lokacie w Polsce - 6.3%. Jesli chcesz porownanie lokat, to wejdz na moneysavingexpert.com lub moneysupermarket. Kazda 'powazna' weekendowa gazeta ma tez zestawienia. Odpowiedz Link
walkers8888 Re: oszczedzanie 22.02.12, 17:38 Wg www.moneysavingexpert.com zysk do 3.12% dla kont Easy access lub max 4.65% - to lokata 5 letnia. btw. stopa inflacji to aktualnie 3.6% ------------------------------ www.dobrzezainwestuj.com Plany Inwestycyjne AXA dla Polaków w UK Odpowiedz Link
clonek13 jacinda 22.02.12, 17:48 jacinda w jakim banku masz? jak nazywa sie lokata? jaka terminowa? 3-6-roczna? ja moge polecic Deutsche Bank z lokata 6 mies. Odpowiedz Link
walkers8888 Re: jacinda 22.02.12, 18:28 db nawet ok bank tyle, że chyba nie na rynku brytyjskim :D ''Deutsche Bank’s presence in the UK dates back to 1873, when it opened a branch in London. Today, with over 7,000 London-based employees Deutsche Bank is one of the largest employers in the Square Mile. Deutsche Bank also operates from offices in six other cities in the United Kingdom.'' - 6 biur w 6 miastach ^^ Odpowiedz Link
clonek13 Re: jacinda 22.02.12, 18:47 walkers8888 napisał: > db nawet ok bank tyle, że chyba nie na rynku brytyjskim :D > > ''Deutsche Bank’s presence in the UK dates back to 1873, when it opened a > branch in London. Today, with over 7,000 London-based employees Deutsche Bank > is one of the largest employers in the Square Mile. Deutsche Bank also operates > from offices in six other cities in the United Kingdom.'' - 6 biur w 6 miastac > h ^^ tak,mialam na mysli PL , lokata w PLN Odpowiedz Link