19.03.12, 11:49
po kilku latach intensywnego uzywania przerdzewialy mi spawy w desce do prasowania i sie zlozyla w trakcie uzywania. Zlecialo z niej zelazko i nie przezylo tego upadku, wiec jestem na etapie poszukiwania nowego, deske juz kupilam. Szukam zelazka a nie stacji parowej, prasuje i ubrania wszelkie i posciele regularnie. Zastanawiam sie co jest naprawde istotne przy wyborze zelazka, czym Wy sie kierowalyscie kupujac swoje? macie jakies godne polecenia a jesli tak to co w nich jest super?
Obserwuj wątek
    • jacinda Re: zelazko 19.03.12, 14:22
      Kierowalam sie moca i tym, aby bylo lekkie. Najpierw kupilam Rowente, ale przeciekala, wiec oddalam i kupilam Bosch (nie pamietam jaki model, ale zelazko jest czarne).
      Tez sporo prasuje i 4 tygodnie temu nabawilam sie RSI od prasowania (zelazko jednak jest za ciezkie), wiec teraz korzystam z firmy prasujacej. Szkoda zycia na prasowanie.
    • karolinalei Re: zelazko 20.03.12, 12:06
      ja z czystym sercem moge polecic Philips Azur.normalnie plynie i wszystko wygladza.do tego ma taki dobry dziob, ze najmniejsze faldki to zaden problem.
      • szprotka6 Re: zelazko 20.03.12, 16:21
        hahah, Przepiękna recenzja, normalnie kosiłabys tlumy takim tekstem karolinalei. Chyba tez wymienię swoje zelazko, statecznie steraaasznie stare jest i ledwo co zipie... Azur powiadasz...:-)
        • karolinalei Re: zelazko 20.03.12, 17:58
          no bo wlasnie chcialam tak od serca... napisac co mi sie w nim podoba. a ten dziob mi bardzo pomaga. corka ma niektore takie sukienki i bluzeczki ze zakladka na zakladce, albo inne takie wynalazki.zadne zelazko wczesniej mi dobrze nie doprasowywalo, a to tak.
      • 3-mamuska Re: zelazko 20.03.12, 16:37
        karolinalei napisała:

> ja z czystym sercem moge polecic Philips Azur.normalnie plynie i wszystko wygla
        > dza.do tego ma taki dobry dziob, ze najmniejsze faldki to zaden problem.
        Mam o samo i popieram SUPER !!!!!
        Nie jest za ciężkie, ani za lekkie ze trzeba cudach zeby się prostowania na długi kabel.
        Prasuje dla 5 osób w tym 10 koszul tygodniowo i super i mam je już ze 2-3 lata bez awarii.
        • szprotka6 Re: zelazko 20.03.12, 22:04
          A o ktorym modelu Azur mówicie dziewczyny? Bo ich jest kilka...
          • karolkowa1 Re: zelazko 20.03.12, 23:55

Polecam Philips i tylko Philips :) Mamy zelazko z serii 2500 i jest suuuper!
          • karolinalei Re: zelazko 21.03.12, 09:45
            ja mam GC 4870, 2600 W

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka