Dodaj do ulubionych

Welniane wykladziny

22.04.12, 16:23
Ogladalam dzis wykladziny i najbardziej mi sie podobaja takie supelkowe (nie ciete jak trawa,ale jakby plecione) wykladziny z welny... Sa sliczne i nawet bylby nas na nie stac,ale moj maz sie puka w glowe,ze przy dwojce malych dzieci chce miec takie wykladziny... Ze sie brudza, wszystko na nich widac, ze zaraz beda zle wygladac...
Macie jakies doswiadczenie w tym temacie???
Obserwuj wątek
    • paola_k2 Re: Welniane wykladziny 22.04.12, 18:09
      Wrzuc jakiegos linka do tych wykladzin. Chetnie zerkne :)
    • carmelaxxx Re: Welniane wykladziny 22.04.12, 19:58
      mialam w wynajetym domu, nie polecam. Brudza sie, to oczywiste, ale po wypraniu niby czyste a potem plamy jeszcze bardziej widoczne. Nigdy bym tego nie kupila i wszystkim szczerze odradzam.
    • jaleo Re: Welniane wykladziny 22.04.12, 20:50
      Ja mam wlasnie taki bezowy 100% welny loop pile we wszystkich sypialniach, nie pamietam, jaka to byla marka, ale byl dosc drogi. Kladziony niewiele ponad 2 lata temu, i faktycznie bardzo ciezko go utrzymac w czystosci, wszelkie zabrudzenia jakby wchodza w te supelki, ciezko sie ich pozbyc.
    • hanai77 Re: Welniane wykladziny 23.04.12, 12:11
      ... trzymaj sie od takich jak najdalej, jak poprzedniczki pisaly strasznie ciezkie w utrzymaniu sa, brudza sie masakrycznie w sensie ze jak nawet wypierzesz to ladnie wygladaja niezbyt dlugo , za chwile plamy wychodza i znowu nie wyglada to dobrze... a juz jak ci dziecko niechcacy ciastolina czy innym ustrojstwem potraktuje to masakra.. wykladziny ladne .. najladniejsze w moim przekonaniu ale nie praktyczne przy dziecku absolutnie..
    • mamurzyca Re: Welniane wykladziny 23.04.12, 18:46
      zadne wykladziny przy dzieciach nie sa "bezpieczne" hehe, jedzenie, ciastolina, plastelina, farbki, kredki, kleje,, a szczegolnie te jasne,, najlepiej hard floor i jakis dywan zebys mogla go tanio zmienic czy wyprac jak sie pobrudzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka