monai81 21.10.14, 09:27 szukam wlasnie getrów otulaczy dla dziewczynki 1,5 roku. mam jedne z HM, ale kremowe non stop trzeba prać. Najlepiej zeby byly welniane, a nie zwykle skarpetkowe. ktoś? Coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_1980 Re: getry otulacze 21.10.14, 09:39 Zara ma na starszych dziewczynkach getry ocieplacze w roznych kolorach , ale bys musiala zobaczyc czy nie beda za dlugie Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: getry otulacze 21.10.14, 09:46 na całą nogę bedą.chyba ze sie je mocno przymarszczy ale wtedy bedzie niewygodnie chodzic i nie bedzie widac wzoru. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: getry otulacze 21.10.14, 09:41 rękodzieło z allegro.zrobia ci jakie chcesz i z z czego chcesz. takich malutkich nie widziałam w sieciówkach. Odpowiedz Link Zgłoś
monai81 Re: getry otulacze 21.10.14, 10:02 no wlasnie w tamtym roku byly w HM, kupilam po 5 zl. Zarowe beda za duze bo ta moja Mala to kruszyna. Ale pewnie sie czeka na te z allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: getry otulacze 21.10.14, 10:36 jeszcze w Wójciku możesz spojrzeć, oni mają chyba różne rozmiary takich getrów. W tej chwili w sklepie internetowym widzę beżowe, ale możliwe, że stacjonarnie będzie coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
lia Re: getry otulacze 21.10.14, 12:06 Tutaj swego czasu mieli gigantyczny wybór, aczkolwiek tanie nie są. Ta pani chyba też sprzedaje na allegro little-rose.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kaczuszka_k Re: getry otulacze 21.10.14, 13:29 skoro już podrzucono link to ja dodam że ten model little-rose.pl/getry-w-kropki.html jest na drobną nóżkę i taki frote od środka - bardzo ciepłe. I rzeczywiście kupowałam allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
froobek Re: getry otulacze 21.10.14, 17:18 Szukaj w sklepach z pieluchami i chustami: Pieluszkarnia, Ekomaluch, Ekodzieciak, Vega, Ekobaby. Odpowiedz Link Zgłoś