Dodaj do ulubionych

getry otulacze

21.10.14, 09:27
szukam wlasnie getrów otulaczy dla dziewczynki 1,5 roku. mam jedne z HM, ale kremowe non stop trzeba prać. Najlepiej zeby byly welniane, a nie zwykle skarpetkowe. ktoś? Coś?
Obserwuj wątek
    • lucyna_1980 Re: getry otulacze 21.10.14, 09:39
      Zara ma na starszych dziewczynkach getry ocieplacze w roznych kolorach , ale bys musiala zobaczyc czy nie beda za dlugie
      • patatajowa Re: getry otulacze 21.10.14, 09:46
        na całą nogę bedą.chyba ze sie je mocno przymarszczy ale wtedy bedzie niewygodnie chodzic i nie bedzie widac wzoru.
    • patatajowa Re: getry otulacze 21.10.14, 09:41
      rękodzieło z allegro.zrobia ci jakie chcesz i z z czego chcesz. takich malutkich nie widziałam w sieciówkach.
      • monai81 Re: getry otulacze 21.10.14, 10:02
        no wlasnie w tamtym roku byly w HM, kupilam po 5 zl. Zarowe beda za duze bo ta moja Mala to kruszyna. Ale pewnie sie czeka na te z allegro.
    • agni71 Re: getry otulacze 21.10.14, 10:36
      jeszcze w Wójciku możesz spojrzeć, oni mają chyba różne rozmiary takich getrów. W tej chwili w sklepie internetowym widzę beżowe, ale możliwe, że stacjonarnie będzie coś więcej.
      • lia Re: getry otulacze 21.10.14, 12:06
        Tutaj swego czasu mieli gigantyczny wybór, aczkolwiek tanie nie są. Ta pani chyba też sprzedaje na allegro
        little-rose.pl/
        • monai81 Re: getry otulacze 21.10.14, 12:43
          dziękuje
          • kaczuszka_k Re: getry otulacze 21.10.14, 13:29
            skoro już podrzucono link to ja dodam że ten model little-rose.pl/getry-w-kropki.html jest na drobną nóżkę i taki frote od środka - bardzo ciepłe.
            I rzeczywiście kupowałam allegro.
    • froobek Re: getry otulacze 21.10.14, 17:18
      Szukaj w sklepach z pieluchami i chustami: Pieluszkarnia, Ekomaluch, Ekodzieciak, Vega, Ekobaby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka