Dodaj do ulubionych

Poduszka ortopedyczna

12.05.12, 12:26
Dziewczyny, poradzcie jezeli macie doswiadczenie w tej kwestii.
Na 100% chce kupic poduszke ortopedyczna, bo ostatnio coraz czesciej wstaje rano z bolem kregoslupa I karku:(. Mam tylko problem która wybrać? Nie są tanie, więc dobrze by było, żeby zakup był trafiony;)
Mysle o tej z firmy Sissel:
www.sisseluk.com/model/uk/en/c-sleeping_sitting/s-pillows_foam_and_other_fillings/486_orthopaedic_pillow_classic_large_by_sissela.php
Albo cos podobnego:
orthopedic-pillow.co.uk/order/
A moze znacie I mozecie polecic jeszcze inna?

Obserwuj wątek
    • anulka_ulka Re: Poduszka ortopedyczna 09.08.12, 12:38
      Ja od roku śpię na poduszce ortopedycznej firmy MEMO: www.memoinfo.pl/Qmed-Contour-Pillow-poduszka-profilowana-do-snu .
      Jestem bardzo zadowolona, zabieram ją ze sobą nawet w podróż. Kręgosłup mnie nie boli i minęły poranne migreny.
      polecam
      • dzikarooza Re: Poduszka ortopedyczna 11.08.12, 00:10
        Dzieki za linka. Jako, ze sprawa była pilna szybko musialam sie na coś zdecydować. Kupiłam Sissel Deluxe, jest rewelacyjna:)
        www.sisseluk.com/product/uk/en/c-sleeping_sitting/s-pillows_memory_foam/103_memory_foam_orthopaedic_pillow_deluxe_by_sissela.php
        Odkad na niej spie nie wstalam jeszcze z bolem karku/szyi, tfu tfu;)
        • mariolla12 Re: Poduszka ortopedyczna 12.09.12, 17:52
          Osobiście jako osoba z problemem snu i osoba, która wstaje niewyspana mogę polecić wodną poduszkę. Jest to raj dla osób mających problemy ze snem. Dobra poduszka odznacza się też ceną. Za moją wodną zapłaciłam w okolicy 200 zł ( rok temu ) w sklepie internetowym www.zyjlatwiej.pl . Komfort snu uległ diametralnej zmianie, polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka