plain-vanilla 20.07.12, 11:12 schudłam 17 kg :-) Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze więcej. Mój cel - wrócić do wagi, jaką miałam na własnym ślubie i chcialabym też móc w końcu założyć obrączkę na palec. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clonek13 Re: Chcę się pochwalić, że... 20.07.12, 11:30 plain-vanilla napisała: > schudłam 17 kg :-) > Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze więcej. Mój cel - wrócić do wagi, jaką miał > am na własnym ślubie i chcialabym też móc w końcu założyć obrączkę na palec. wow! zazdroszcze samozaparcia !jak to zrobilas??????? GRATULACJE :) Odpowiedz Link
marninor Re: Chcę się pochwalić, że... 20.07.12, 12:20 no właśnie- gratulacje!!! i jak to zrobiłaś? ;) ja przeszłam na diete kilka dni temu bo ocknełam się że ważę więcej niż jak szlam rodzić drugie dziecko czyli w 9 mies ciąży... do wagi w 9 mies ciąży z pierwszej ciąży jeszcze nie dobiłam -choć mam blisko (przytyłam 40 kg wtedy)... Odpowiedz Link
lili76 Re: Chcę się pochwalić, że... 20.07.12, 12:56 wow! fantastyczny wynik, gratuluje! a teraz prosze sie podzielic sekretem takiego spadku :-) Odpowiedz Link
klara11 Re: Chcę się pochwalić, że... 20.07.12, 13:56 super, gratuluje i nastepnych 17 kg zycze:-) Odpowiedz Link
plain-vanilla Re: Chcę się pochwalić, że... 20.07.12, 14:25 BMI w 2 mies. po porodzie 36.5. Wcześniej nie chciałam się ważyć, więc pewnie schudłam więcej niż 17 kg. Nigdy szczupła nie byłam nawet przed dziećmi, więc myślę, że mój cel jest bardzo realistyczny. Co do recepty to: - karmię piersią - nie jem w ogóle słodyczy, nie słodzę napojów, piję tylko wodę - jem co 3 godz. - taki sposób poleciła dietetyczka, tzn. żeby odstępy między posiłkami były min. 2h a nie więcej niż 4h - nie jestem w ogóle głodna - kupiłam sobie Just Dance 3 i tańczę, nie codziennie i tyle, ile mogę wytrzymać, bo po 10 min. jestem zlana potem - zajmuję się ogródkiem - mam też taki steamer z Argosa za 20f i czasami sobię w nim gotuję brokuła i marchewkę Na razie jestem nastawiona optymistycznie. Najszybciej schudłam do tej wagi, co miałam po pierwszej ciąży, ale ja mam bardziej ambitne założenie - wrócić do tej wagi, co miałam przed pierwszą ciążą. W życiu swoim już przerobiłam wszystkie możliwe diety i specyfiki. No i jestem z tych, co nigdy okruszka nie zostawiają na talerzu. Trzymajcie za mnie kciuki. Odpowiedz Link
saram0na Re: Chcę się pochwalić, że... 21.07.12, 00:19 brawo gratuluje - znam to uczucie satysfakcji bo sama w rok czyli od kiedy wrocilam do pracy schudlam 15 kilo z 80 na 65 wlasciwie nic nie robiac ( uwazam co jem a jak tlusto lub slodko to w malych ilosciach) waze teraz nawet nieco mniej niz przez ciazami.Ciesze sie wiec razem z toba :))) Odpowiedz Link
plain-vanilla Re: Chcę się pochwalić, że... 22.07.12, 14:54 Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia. Plan mam długoterminowy. Jak schudnę następne 10kg, to dam wam znać. Odpowiedz Link
makacjam25 Re: Chcę się pochwalić, że... 25.07.12, 10:42 Przeczytalam -zajmuje sie OGORKIEM i nijak nie moglam pojac jak to sie ma do diety... tzn. przeszlo mi przez mysl cos, ale nie moglam uwierzyc, ze to napisalas... :D Odpowiedz Link
agaciha Re: Chcę się pochwalić, że... 20.07.12, 15:20 WoW! Powinnas byc z siebie dumna! Gratuluje i zycze wytrwalosci i wymarzonej wagi :) Odpowiedz Link
robak.rawback Re: Chcę się pochwalić, że... 22.07.12, 14:51 good lord gratulacje. to ja jeszcze tylko dopchne w siebie te 30 deko baklavy z talerza zeby juz nic slodkiego w domu nie bylo i za godzine przechodze na diete. zmobilizowalas mnie. Odpowiedz Link
lucasa Re: Chcę się pochwalić, że... 24.07.12, 22:48 robak.rawback napisała: > good lord gratulacje. > to ja jeszcze tylko dopchne w siebie te 30 deko baklavy z talerza zeby juz nic > slodkiego w domu nie bylo i za godzine przechodze na diete. zmobilizowalas mnie :)))) A ps. powinnam sobie wlaczac Twoje wpisy na wieczor na poprawe humoru! Odpowiedz Link
fariba Re: Chcę się pochwalić, że... 25.07.12, 02:12 Ja dokladnie rok temu schudlam -20 kg na dukanie,ale jak przestalam dietowac przytylam +6kg,teraz od tygodnia zaczelam diete slimming world ,zobaczymy czy na mnie podziala . Odpowiedz Link
robak.rawback Re: Chcę się pochwalić, że... 25.07.12, 18:47 hehe @lucasa no ja tez na dukanie schudlam last year ale potem dlugo zarlam slodycze i wrocilo mi, to teraz jestem znowu na diecie - juz teraz na serio po tym jak plain vanilla sie pochwalila. znowu na dukanie z tymze sobie dodalam soki do picia. i nie robie samych dni proteinowych jak mi sie nie chce. dobra, ide cwiczyc. aghr wykoncze sie w tym upale. Odpowiedz Link
t.edyta ja tez..... 25.07.12, 23:31 schudlam prawie 20kg... Dwa duze rozmiary,ale wiem ze to zle bo nic nie jem prawie:((( Wazylam 86 a teraz 67 Odpowiedz Link