Dodaj do ulubionych

Legginsy getry

02.10.12, 13:22

No wlasnie zwal jak zwal :) Mam pare swetrow, takich za pupe, super by wygladaly wlasnie przy legginsach ale problem taki ze nie wiem jakie dobre i wygodne. Kupilam kilka w Primarku ale jakosciowo sa do d... Mam dosc ,,obszerne,, tyly i chcialabym zeby nie puszczaly na szwach na tylku. Te z Primarku nie dosc ze wzdluz szwow wychodza takie male gumeczki to strasznie kolana wypychaja wiec ogolnie sa do zalozenia z pare razy i tyle. Gdzie kupie takie co zime przetrwaja chociaz i beda wygodnie lezaly :) Dzieki
Obserwuj wątek
    • clonek13 Re: Legginsy getry 02.10.12, 14:59
      swoje kupilam w Matalan , tanie i o dziwo nie ma kulek na nich po kilkunastu praniach, nie maja wyciagnietych kolan , dalam chyba 8f
    • pyza_uk Re: Legginsy getry 02.10.12, 15:15
      Ja mam 2 pary z Gap, juz drugi sezon w nich biegam i sa super!
    • agaciha Re: Legginsy getry 02.10.12, 15:27
      Kupilam w Fat Face i jakos jest bardzo dobra- nic sie nie z nimi nie dzieje.
      • erga4 Re: Legginsy getry 02.10.12, 15:39
        te z primarku faktycznie szybko nadają się do wyrzucenia. mam 2 szt z peacocs i są OK ale najbardziej lubię jedne z river island.
    • agg3 Re: Legginsy getry 02.10.12, 15:40
      H&M lub wlasnie GAP (najlepsze jakie mam) i tez mam spory "dol" ;)
    • jaleo Re: Legginsy getry 02.10.12, 15:44
      Ja mam dwie pary z AllSaints - co prawda kosztuja ponad £30 za pare, ale jesli chodzi o tzw "cost per wear" to zadne inne sie nie umywaja, a wiele wyprobowalam. Ich zalety: sa troszke luzniejsze niz zwykle leggingsy, tzn. nie opinaja tak nog, wg mnie wyglada to lepiej niz tradycyjne opinajace leggingsy, sa niesamowice miekkie, maja bardzo atrakcyjny kolor, taki pomiedzy czarnym a szarym (antracite to sie nazywa fachowo ;-), no i najwazniejsze: sa praktycznie niezniszczalne - pierwsza pare nosze juz chyba ze cztery lata prawie co tydzien, byly prane kilkaset razy i nadal wygladaja jak nowe. Tak jestem nimi zachwycona, ze kupilam druga pare i nosze naprzemian ;-) Ja mam model z taka "doczepiona" spodniczka:
      www.allsaints.com/women/trousers/allsaints-raffi-leggings/?colour=5&category
      ale oni robia tez normalne leggingsy.
      • alki_80 Re: Legginsy getry 02.10.12, 16:43
        fajnie wyglądają :)
        ja kupiłam na spróbowanie w Asdzie. Za taką cenę, uważam, że warto było ;)
        • maja3333 Re: Legginsy getry 02.10.12, 17:35
          alki_80 tez polecam z Asdy :) najlepsze w tym przedziale cenowym, najgorsze z Primarka..
          • bryanowa-1 Re: Legginsy getry 02.10.12, 18:59
            matalan

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka