lianis 05.11.12, 19:24 Czy ktos kiedys korzystal z uslug takiego? Wiecie moze ile kosztuje i jak wyglada taka terapia dla ludzia co kota nie sa w stanie zrozumiec? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glasscraft Re: Koci behawiorysta 05.11.12, 19:34 Przeciez kota nie da sie zrozumiec, jakby sie dalo to by kot nazywal sie pies :-) Odpowiedz Link
justincase987 Re: Koci behawiorysta 06.11.12, 10:32 My naszego kociaka bardzo rozumiemy a on czesto rozumie nas, ale on naprawde zachowuje sie jak pies. Odpowiedz Link
7oz Re: Koci behawiorysta 05.11.12, 19:41 Nie wiem ale jak znajdziesz takiego co umie nauczyć kota żeby człeka zrozumiał to poproszę o adres. Potrzebuję kogoś kto przetłumaczy okolicznym kotom, że moja wycieraczka to nie toaleta! Odpowiedz Link
elle-joan Re: Koci behawiorysta 05.11.12, 19:53 To w mojej okolicy są bardziej kumate koty. Nic nie mówiłam, a same załapały, że lubie jak się kręcą po naszym ogrodzie :-) Tylko trochę gorzej dogadują się w ramach swojego gatunku, tzn. z naszą kotką. Odpowiedz Link
azbestowestringi Re: Koci behawiorysta 05.11.12, 22:40 www.abtcouncil.org.uk/ tu poszukaj, bo jesli juz, to nie bierz zadnego domoroslego po kursach internetowych, bo to za owazna sprawa :) powodzenia Odpowiedz Link