01.01.13, 23:08
Wy tu pomocne bardzo jesteście:-). Torebke mam ochote zakupić a wogóle juz się na tym nie znam bo wypadłam z obiegu całkowicie...
I na ebayu sobie patrzę i nie wiem, dobre to to? Czy może lepiej w tkmaxie (chociaz jakoś ostatnio nic nie widziałam)... pomóżcie..
www.ebay.co.uk/itm/251198735423?var=550201688201&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
www.ebay.co.uk/itm/251198735423?var=550201688201&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
Obserwuj wątek
    • robak.rawback Re: torba 01.01.13, 23:43
      zalezy do czego ja chcesz, jaki rozmiar? czy raczki ci pasuja - szerokosc, dlugosc, czy to jest do wrzucenia wszystkiego a oddzielnie masz torebke wlasciwa czy to bedzie dwa w jednym- handbag + tote/shopping bag z calym majdanem?
      czy na suwak czy ci nie przeszkadza ze otwarta i zamyka sie tylko np na ten taki pstryk czy wogole sie nie zamyka - to zalezy od punktu wyzej
      bo to sa powazne decyzje zyciowe ;b
      ja oddzielnie mam handbag i oddzielnie nosze tote ale i tak wybieram takie tote bags zeby byly na suwak raczej caly smietnik moge w nich porzadnie upchac i zamknac
      a handbag to juz wogole musi miec suwak.
      • zupaslonia Re: torba 01.01.13, 23:51
        Wielkoiść, rączki mi pasują, ... Torba będzie do wszystkiego (głównie pieluch:-)) Bardziej kusi mnie ta droższa, ale nie wiem.. A i obie są na zamek:-)
        Pytam się bardziej o to czy warta tę konkretnie kupić, bo to z Chin niby "no name", czy lepiej coś lokalnie gdzieś (o podobne ceny mi chodzi). Myślicie, że dobra w miarę jakość?
    • asica74 Re: torba 01.01.13, 23:51
      O drogę pytasz czy spamujesz?
      • zupaslonia Re: torba 01.01.13, 23:52
        ojej a dlaczego spamuję? o drogę pytam jak najbardziej... a co juz linków ebojowskich wklejać nie można? nie wiedziałąm..
        • robak.rawback Re: torba 02.01.13, 00:30
          one obie sa za £46 - jak ci sie pododba to sobie kup - dlaczego nie. dziewczyny podobne polecaly w innym watku o torbie - niedawno byl ten watek spojrzyj na pierwszej albo drugiej stronie forum - gdzies powinien byc z linkami do podobnych toreb.
          mnie osobiscie wydaje sie zbyt sztywna na zdjeciu - ale nie wiem.
          czesto kupuje onlineowo torebki a potem sie okazuje ze albo smierdzi albo cos nie tak etc wiec musze oddawac...
          teraz tez kupilam jedna online ale za ciezka jest wiec bez sensu bo jak nawale w nia rzeczy to chyba ja bede musiala za soba ciagnac
    • illegal.alien Re: torba 02.01.13, 01:07
      Ja mam ta torebke z Zary - nie przyzwyczailam sie do noszenia torebki w rece, wiec wrocilam do normalnej torby, ktora mozna przerzucic przez ramie :)
      • zupaslonia Re: torba 02.01.13, 01:21
        A w ogóle teraz skumałam, że źle linki wsadziłam -dwa razy ta sama torba...
        to jest druga co mnie ciekawi:-)
        www.ebay.co.uk/itm/251189171287?var=550198570529&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
        Ja mam bardzo chude ręce więc i jedna i druga powinna mi na ramie wejść ( może ta pierwsza tylko latem...;-)
        ale głównie chodzi mi o to czy któraś kupowała torebki z chin za mniej więcej taką cene i jak sie sprawują.
    • aniaheasley Re: torba 02.01.13, 08:19
      Te pierwsza torbe to juz chyba ma caly swiat i jego tesciowa ;) A juz na pewno 'caly' Londyn, wiec radzilabym poszukac czegos bardziej oryginalnego.

Co do jakosci tej konkretnie torby sie nie wypowiem, ale jezeli kupujesz torbe za okolo £45 to nie spodziewaj sie, ze bedzie Ci sluzyc na dlugie lata...
      • fifka01 Re: torba 02.01.13, 09:06
        ta pierwszą to ja kupiłam za 10, a nie za 46. neidawno tu był watek o torbach, tam był link.
      • zupaslonia Re: torba 02.01.13, 10:22
        > Co do jakosci tej konkretnie torby sie nie wypowiem, ale jezeli kupujesz torbe
        > za okolo £45 to nie spodziewaj sie, ze bedzie Ci sluzyc na dlugie lata...

To wiem ale spodziewam się lepszej jakości niż gdy wydam 10 funtów....
        • panixx Re: torba 02.01.13, 11:00
          Ja jednak musze isc do sklepu i osobiscie obwachac, omacac i zbadac torebke. Kupuje drozsze, ale nosze przez lata.
    • lianis Re: torba 02.01.13, 11:24
      Torebke z chin kupilam jak mi byla potrzebna konkretna na jedno wyjscie do konkretnie zestawionego stroju i od tamtej pory nigdy wiecej jej ze soba nie mialam, na czestsze uzywanie kupuje w sklepie, gdzie moge obmacac, powachac, nadgryzc i wyprobowac.
    • jaleo Re: torba 02.01.13, 11:28
      Zajrzyj na strone Boden, chyba jeszcze trwa wyprzedaz, oni maja bardzo dobrej jaksoci torby i kilka modeli takich wiekszych, ze nawet laptop Ci sie zmiesci, jesli bedzie trzeba.
      Ja mam dwie torby z Boden, jedna prawie dziesiec lat, druga chyba z piec - obie uzywane prawie na okraglo, do pracy tachane i pod biurkiem nogami kopane ;-) i nadal obie wygladaja swietnie, nic sie nie zniszczylo ani nie urwalo.
      • nannyjo32 Re: torba 19.06.13, 19:46
        wlasnie znalazlam ze odpisali mi list z gratulacjami ze jestem w cizy itp. w zalacznikach wszytkie informacje. Wiec z tym mialam ok. Tutaj moj list o flex working hours mozesz skopiowac, niestety na niego mi nie odpisali bo wiem co potrafia wiec woleli nic pewno nie obiecywac. Znalazlam tez z CAB duzo informacji ktore mi dali na temat flex. working hours

twoj adress
        data

nazwa firmy i adres

Staff or payroll number:

Dear nazwisko menedzera,

I would like to apply under section 80F of the Employment Rights Act 1996 to work a flexible working hours pattern that is different to my current working pattern because:
        I have parental responsibilities for upbringing of children/child age ( tu wpisujesz wiek dziecka) months old.
        I making this request to help me care for the children/child.
        I can confirm that I have worked continuously as an employee of the company for the last 26 weeks. I have not made a request to work flexibly during the past 12 months.
        I have never made a request to work flexibly.
        My current working pattern is minimum of ( tu wpisujesz ile godzin masz w kontrakcie) hours per week on a variety of days. -(tego nie musisz wpisywac jak nie masz w kontrakcie ze musisz pracowac kiedy Cie chca od pon do niedzieli) I was based in ( Adres gdzie pracowalas).
        I would like to start working (liczba godzin tyg.) and be based (adress gdzie).
        \i would like this working pattern to start from( tu wpisujesz date od kiedy)
        I think this change in my working pattern will not affect my employer and colleagues.
        Please replay for this letter within 28 days.

Your sincerely,

(twoje imie i nazwisko)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka