30.01.13, 03:53
dobrej jakosci pilnie poszukiwany. Gdzie kupie?
Obserwuj wątek
    • plain-vanilla Re: parasol 30.01.13, 11:52
      Ja mialam parasol Dunlopa, taki wielki i dzisiaj wlasnie polegl po 4 latach uzywania. Nie wiem, o co chodzi z ta jakoscia, o ktorej wspominasz, ale na porywisty wiatr, to nie ma mocnego parasola. Ja kupilam taki niby ze specjalnym gietkim stelazem, ale tez go wiatr powyginal, fakt ze ciagle go uzywam. Moim zdaniem to sie nie oplaca inwestowac w drogi parasol. Zobacz sobie w Sports Direct, oni maja duzy wybor parasoli. Wlasnie tam mojego Dunlopa kupilam.
      • nannyjo32 Re: parasol 30.01.13, 12:40
        kiedys kupilam w tk maxx za 5 F porzadny duzy celvin cline dla meza a dla siebie na przecenie porzadny esprita za 2 F.
        • plain-vanilla Re: parasol 30.01.13, 13:23
          Jak pilnie potrzebny parasol, to TKMaxx nie pomoze, bo trzeba akurat trafic, ze bedzie ta rzecz, ktora chcemy. Ja tam nic nie jade kupowac specjalnie, tylko wchodze przy okazji rozejrzec sie. Fakt, ze ostatni parasol mam stamtad i bardzi go lubie.
          • under.fire Re: parasol 30.01.13, 22:19
            Dosyc mocne i trwale sa parasole z Rossmanna z Polski (wiem ze jesli pilnie potrzebny to rada malo praktyczna ale moze na przyszlosc sie przyda albo komus innemu). Mam juz bardzo dlugo taki skladany co mozna do torebki wrzucic i sluzy mi dobrze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka