annaprudhoe067
02.05.13, 13:22
prosze o porade wszystkich , korzy cos wiedza w temacie. W marcu dowiedzialam sie , ze dostalam prace w Care House, przy wypelnianiu dokumentow okazalo sie , ze nie mam NIN, dano mi zaswiadczenie do job Centre , ze prace mam , po czym szybko otrzymalam numer, w miedzyczasie znalazlam inna prace wciaz czekajac na te w care house, po na NIN sie nie skonczylo po tym byl police record- dostalam okument do domu , do pracy tez przeslali, gdy pytalam kiedy zaczne slszalam -"keep smile", "you got job"- potrzebowalm tylko CRB number,o co wnoskowali- I w tym tygodniu mialam zaczac pace na caly etat. niestety 1 maja zmienil sie manager, Pani uprzejmnie mnie poinformowala, ze sprawdzila budzet I nie ma niestety pieniedzy na przyjecie nowego pracownika. Na szczescie mam prace, miezskanie I za co zyc. Tylko niestetey dojezdzam ,a care house jest tuz za moim domem. Mam syna w middle school ,stad zalezalo mi , by praca byla blisko.Konczac- Cala ta sprawa bardzo mne zniesmaczyla . Czy jest mozliwosc znalezienia pracy w care house przez Polakow? czy tylko nami tak graja? co myslicie o tej sprawie, czy ktos mial podobne doswiadczenia?