Dodaj do ulubionych

Wolontariat

13.06.13, 23:47
Zastanawiam sie nad zdobyciem nowych umiejetnosci, ktore w niedalekiej przyszlosci chcialabym wykorzystac w pracy. Chcialabym sie troche przekwalifikowac. I zastanawiam sie czy by wlasnie gdzies sie nie zalapac na jakis wolontariat. Macie jakies doswiadczenie w tej materii?
Obserwuj wątek
    • nannyjo32 Re: Wolontariat 14.06.13, 00:40
      wlasnie zaczelam jest super na przyszloscie jeszcze nic Ci nie powiem czy cos mi to da.
    • paola_k2 Re: Wolontariat 14.06.13, 11:22
      A mozesz cos wiecej napisac? Bylabym wdzieczna za wszelkie iformacje, jaka to dziedzina, miejsce, co robisz itd. Jesli nie chcesz tutaj, z jakiegos powodu to moze na maila paula123@poczta.onet.pl
      • nannyjo32 Re: Wolontariat 14.06.13, 11:36
        juz wyslalam meila :)
        • yadrall Re: Wolontariat 14.06.13, 11:39
          Nannyjo32-mozesz mi tez napisac co robisz? Powaznie mysle nad dalszym rozwojem zawodowym i szukam roznych rozwiazan-mozesz cos wiecej napisac?
          yadrall@gazeta.pl
          • nannyjo32 Re: Wolontariat 14.06.13, 11:47
            wyslalam meila :)
      • porzeczka666 Re: Wolontariat 14.06.13, 11:42
        w walii mamy cos takiego: www.wcva.org.uk/volunteering/explore-internships/for-individuals

Moze w Anglii jest jakis odpowiednik, ktos wie? Powinien byc.
        Jak nie ,moze wcva wiedza. Spytaj:)
        • porzeczka666 Re: Wolontariat 14.06.13, 11:45
          w Walii kazdy couucil ma volunteering dep: www.volunteering-wales.net/
          • nannyjo32 Re: Wolontariat 14.06.13, 11:48
            to jest strona z ktorej ja znalazlam
            www.do-it.org.uk/
            • gosia7813 Re: Wolontariat 14.06.13, 21:40
              Ja kiedys pracowalam w wolontariacie w British Heart Foundation w biurze, a ogloszenie ze kogos potrzebbuja znalazlam na Gumtree.
              • nannyjo32 Re: Wolontariat 14.06.13, 22:03
                a dalo Ci to cos czy nauczylas sie czegos nowego i czy pomoglo w znalezieniu pracy?
    • bialasek75 Re: Wolontariat 14.06.13, 22:04
      Robiłam w szkole wolontariat jako Teaching Assistant. Wysłałam do kilku szkół moją ofertę, dwie się odezwały. Musiałam zrobić CRB, ale szkoła z to płaciła. Liczyłam, że kiedyś uda mi się znaleźć pracę w szkole, niestety, albo na szczęście 2 miesiące później znalazłam pracę gdzieś indziej.
      • ssabaudia Re: Wolontariat 14.06.13, 22:24
        pracuję w sklepie Charity - bardzo sobie chwalę. Nie dośc że COŚ ROBIĘ, to doszkalam język.
        A po przeczytaniu listu referencyjnego jaki mi wysmarowali - zastanawiałam się czy to naprawdę mnie ;)
        Na wolontariat namówiła mnie znajoma - zachwalając, że wolontariat jest bardzo cenioną pozycją w cv.
        • nannyjo32 Re: Wolontariat 14.06.13, 23:56
          mnie namowil maz bo jest bylym doradca karierowym. Po mojeje przerwie od pracy bo siedze z dziecmi w domu stwierdzil ze to jest najlepsze co moge zrobic jesli chce znalesc lepsza prace i miec aktualne referencje.
          • gosia7813 Re: Wolontariat 15.06.13, 21:46
            U mnie to bylo tak,ze w biurze pracowalam w Polsce, a tutaj potrzebowalam popracowac troche zeby wpisac sobie do CV. Nic nowego sie nie nauczylam bo wszystko umialam (praca w Polsce).
            Wpisalam sobie to do CV i jestem w trakcie poszukiwania pracy, ale idzie mi ciezko bo szukam pracy tylko na 2 dni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka