nannyjo32 07.07.13, 21:01 czy ktoras korzysta korzystala jak wam poszlo ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorcian Re: slimming world 07.07.13, 21:09 Osobiscie nie, ale mam kolezanke w pracy ktora bardzo sobie chwali I sporo schudla. Odpowiedz Link
nannyjo32 Re: slimming world 07.07.13, 21:22 wlasnie chce sie wybrac w tym tygodniu. Sama schudlam 6 kg ale przez oststni miesiac znowu zapal oslabl moze jak sie zapisze to sie bede bardziej kontrolowac Odpowiedz Link
e-vil Re: slimming world 07.07.13, 21:50 mi pielęgniarka poleciła podczas wizyty w przychodni.. ja jednak postawiłam na chińską drogę i piję herbatkę i biorę tabletki - zobaczymy - niedługo pierwsze ważenie po miesiącu stosoania Odpowiedz Link
steph13 Re: slimming world 13.07.13, 23:06 Chcac schudnac pare kilo na lato zakupilam Raspberry Ketones, tabletki zawierajace jakis wyciag z malin czerwonych. Czytalam, jak to ludzie traca po 4kg tygodniowo I zachecilam sie. I dziala! Moze nie 4 a 2kg w moim przypadku ale w takim tempie to dwutygodniowa dawka mnie wystarczy. Duzo na ten temat w internet wiec mozna poczytac. A zakupic mozna w Holland & Barrett lub u Boots'a. Autentycznie polecam. Odpowiedz Link
bisiek10 Re: slimming world 13.07.13, 23:35 A co bedzie jak przestaniesz brac te tabletki? Odpowiedz Link
e-vil Re: slimming world 13.07.13, 23:49 mi dwa dni temu polecano green coffee beans.. widziałam na ebauy właśnie, że można kupic w zestawi z tymi ketonami malinowymi .. i jeszcze jakiś specyfik z mango.. Odpowiedz Link
steph13 Re: slimming world 13.07.13, 23:54 Ale podobno spac sie nie daje po tych green coffee beans chociaz przyspieszja dzialanie malinek. No I ja nie kupillabym NIC na ebay co jest na uzytek wewnetrzny. Odpowiedz Link
e-vil Re: slimming world 14.07.13, 00:06 ja już próbowłam różnych cudów.. ale nic nie pomagało w sumie - teraz testuje te chińskie specyfiki i w nich moja ostatnia nadzieja - w miesiąc poszło mi 4kg - czyli ani dużo ani mało.. może gdybym jeszcze lepiej jadła efekt byłby lepszy.. waże 113 i mam dość - od ćwiczeń nie mam co zaczynać, bo prędzej na zawał zejdę.. jogi nie mogę, bo mam zjebany nadgastek - basen byłby idealny, ale sorry - moje kompleksy są większe niż waga - nie ma opcji bym w stroju wyskoczyła Odpowiedz Link
oolijull Re: slimming world 14.07.13, 00:15 Bosz znam ten bol. Szalu dostaje sama ze soba. Na mnie diety dzialaja ale szybko mi sie nudza i wal. Ostatnio i tak dlugo wytrzymalam na montignacu ale po ponad miesiacu nie moge patrzec juz na to zarcie i padlam. Musze schudnac i nie mam pomyslu jak to zrobic zeby wytrzymac na dluzszy czas :( W kazdym razie trzymam sie jak najdalej od cudnych tabletek, proszkow, zupek itepe. Nie ufam za chiny. Fat burnerow ( bo to malinowe cos to wlasnie to) pare lat temu probowalam... Goraco od srodka, anormalna aktywnosc, choc nie powiem, skuteczne. Ostatnio glosny byl w pl przypadek smiertelny, kobitke ugotowalo od srodka. Ale i prochy miala z nieznanego zrodla, kupione na allegro. Odpowiedz Link
nannyjo32 Re: slimming world 14.07.13, 12:47 ja mam 170 cm wzrostu i waze 102 kg masakra. Duzo mam do schudniecia tez nie zabardzo ufam preparatom jak tabletki itp. wole sama powoli schudnac. Chleba juz nie jem od kwietnia jedynie podgryze czasami ryavite. Schudlam i tyle 6 kg wiem ze wszytko zalezy od tego ile i jak jemy i trzeb ato wprowadzic na stale w zycie bo jak nie to bedzie powrot do poprzedniej wagi. Odpowiedz Link
kingaolsz Re: slimming world 14.07.13, 13:19 Bardzo polecam ta diete www.bhf.org.uk/publications/view-publication.aspx?ps=1000807 mozna zmodyfikowac swoja diete pod ich zalecenia i nadal jesc ciekawie, no i nie trzeba rezygnowac z zadnych grup produktow- chodzi glownie o zdrowe, zbilansowane jedzenie Odpowiedz Link
botu Re: slimming world 14.07.13, 13:24 Od roku, od programu BBC www.bbc.co.uk/news/health-19112549 furorę robi dieta 2 dniowa, juz teraz sa książki i jadłospisy do kupienia, wystarczy wygooglac. Odpowiedz Link
robak.rawback Re: slimming world 14.07.13, 14:33 co to za maliny - nic nie wiem na ten temat? steph co jadlas przy tych malinach? zdrowo i odchudzajaco czy grzeszylas? Odpowiedz Link
steph13 Re: slimming world 14.07.13, 18:00 Robaku, urok tych malin dla mnie polega na tym, ze nie stosuje zadnej diety tylko apetyt mi sie zmniejsza, czyli no binging. Chcialam schudnac jakies 4-5 kg, po dwoch dniach malinek schudlam 1.5kg czyli w ciagu tygodnia powinnam osiagnac swoj target. Zima zawsze waga podskoczy mi do 70kg co latem wyglada zle, stad malinki docelowo zmierzaja do 65-66kg Wzrostu mam 5'10'' wiec taka waga mnie zadawala. Naprawde warto sprobowac. Odpowiedz Link
nannyjo32 Re: slimming world 14.07.13, 18:03 tak przy takiej nadwadze to mozna ale przy 20-30 kg to raczej zdrowy styl zycia trzeba wprowadzic na stale:) Odpowiedz Link
lianis Re: slimming world 15.07.13, 08:13 Co to za chinskie specyfiki stosujesz?ciekawa jestem tej chinskiej medycyny. Przydaloby mi sie zrzucic jakies 12 kg, Odpowiedz Link
e-vil Re: slimming world 15.07.13, 10:19 Poszłam do chińskiego kramiku z masażami i akupunkturą i poprosiłam o pomoc. Przeprowadzono ze mną szybki wywiad, pooglądano mój język i dostałam (a raczej kupiłam) taki zestaw: herbatka: www.ebay.co.uk/itm/140995148406?var=440136078166&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 tabletki: www.ebay.co.uk/itm/4-boxes-Keep-Fit-Reduce-Fat-Capsules-Fat-Reduction-best-with-feiyan-tea-/140995261674?pt=UK_Health_Beauty_Vitamins_Supplements&hash=item20d3f8f4ea oczywiście na ebay'u jest to o połowę tańsze.. Odpowiedz Link
e-vil Re: slimming world 15.07.13, 10:21 herbatka działa jak środek na przeczyszczenie.. sprawdzałam działanie - po odstawieniu wszystko wraca do normy - przy używaniu.. no cóż - nie polecam w podróży czy na jakieś wyjścia ;) Odpowiedz Link
steph13 Re: slimming world 15.07.13, 12:46 Herbatke o dokladnie takim dzialaniu mozna kupic w Holland & Barrett za £2.99. Nazywa sie SLIMATEE, Natural Herbal Tea Odpowiedz Link