Dodaj do ulubionych

Jesienne wybory samorządowe

IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 24.03.06, 20:14
Proszę - głosujcie na nowego kandydata, mieszkańca ulicy Kołłątaja lub z tego okręgu(jeśli taki będzie). Może uda się w ten sposób, załatwić nową nawierzchnię ulicy. Historia miasta zna podobne przykłady - chociażby ul. Chopin'a.
Obserwuj wątek
    • Gość: pisior Re: Jesienne wybory samorządowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 22:32
      Głosujcie na mnie, zasługuję na lepszy byt!
      • Gość: buba Re: Jesienne wybory samorządowe IP: *.swn.vectranet.pl / *.swn.vectranet.pl 24.03.06, 23:16
        Świnoujście,24.03.06.

P O D A N I E

Uprzejmie proszę o wzięcie mojej kandydatury w wyborach w 2006 roku na radną
        w Świnoujściu.
        Tu się urodziłam i nie jestem ani stara ani ślepa, mam dopiero 45 lat.
        Edukowałam się napierw w jedynce a potem w Mieszku. Jestem osobą praktyczną i
        szybko się wszystkiego uczę. Byłam już w recepcji, pracowałam w kuchni przy
        jarzynach, następnie byłam pokojówką i sprzatałam u ludzi. Teraz jestem
        bezrobotna. Znam biegle język ruski i handlowy niemiecki, bo robiłam ostatnio
        na papierosach na ryneczku, ale była wpadka i klapa! Mam teraz dużo czasu i
        spaceruję po mieście i wiele widzę i słyszę od ludzi, co trzeba zmienić,
        poprawić i usprawnic. Gotowa jestem się tego podjąć a te 1500 zł. co dostawać
        będę jako rada w zupełności mi wystarczą i prestiż też, bo lubię występować w
        telewizji.
        Proszę ludzi, którym nie jest obojętny los miasta (i mój) aby dali mi tą
        możliwość i zagłosowali na mnie! Obiecuję nie zawieść wyborców! Acha, ostatnio
        zapisałam się do LPR i zawsze słucham Radia Maryja!
        O szczegółach kandydowania i moim programie prosze pisać: buba45bu@wp.pl

Z poważaniem dla wyborców "buba"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka