magygaw 12.07.13, 14:18 Dziewczyny czy juto jest wyprzedaz w nexcie? W innym watku tak pisalyscie ale na stronie ani wzmianki i nie wiem czy sa czy nie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alki_80 Re: next- wyprzedaze 12.07.13, 14:21 online już jest, ale tylko chyba vipowska na razie. Pewnie jeszcze kilka dni. Odpowiedz Link
sylaluk1 Re: next- wyprzedaze 12.07.13, 14:35 Z tego co podsluchalam w sklepie to zaczyna sie jutro..... Odpowiedz Link
kingaolsz Re: next- wyprzedaze 12.07.13, 15:18 Vip-owska juz sie zaczela, ale jak mam byc szczera to nic ciekawego nie ma, w dzieciecych nie ma nawet z czego wybierac. Odpowiedz Link
lucasa Re: next- wyprzedaze 12.07.13, 16:45 Kinga ja mialam slot o 17 i kupilam baaardzo duzo. Mam nadzieje, ze nie wszystko bedzie mi sie podobac i polowe oddam, bo nie lubie tyle wydawac na ubrania. Kupilam kurtke, kilka par spodni i duzo koszulek dla Roberta, kilka ubranek dla malej i sporo dla dziewczynek siostry. Odpowiedz Link
kingaolsz Re: next- wyprzedaze 12.07.13, 18:20 Ja zalapalam sie dopiero na 21:30 i marne resztki byly :( Odpowiedz Link
igooska Re: next- wyprzedaze 12.07.13, 16:31 Sklepowa i netowa dla wszystkich od jutra.Vip-owa byla od srody ale jak sie nie miało pierwszego czasu na zakupy(17 godz) to potem nic nie zostało a i tak dla dzieci słabiutko w tym roku. Odpowiedz Link
benignusia Re: next- wyprzedaze 12.07.13, 21:08 w sklepie od jutra,na vipowej kupiłam dość troche dla dzieci,kilka dla siebie. Odpowiedz Link
agg3 Re: next- wyprzedaze 12.07.13, 22:20 strasznie mi pasuja te vipowskie przedwyprzedaze, bo nie cierpie chodzic po sklepach I szukac... ja mialam swoja w srode I udalo mi sie kupic pare rzeczy. tez mam nadzieje, ze nie wszystko bedzie pasowac :P Odpowiedz Link
murasaki33 Re: next- wyprzedaze 13.07.13, 21:58 Nasz Next byl dzis tak zaopatrzony, ze w szoku bylam, nie pamietam takiej wyprzedazy, cala seria letnia, co chcialam to znalazlam. Pusto, chlodno, spokojnie i cicho, o 6 rano milo sie robilo zakupy. Odpowiedz Link
bialasek75 Re: next- wyprzedaze 13.07.13, 23:38 Dzięki za przypomnienie. Pojechaliśmy przed 10, udało mi się okupić i dzieciaki, i córkę znajomych z PL. Było sporo fajnych rzeczy, więcej niż zimą. Odpowiedz Link
e-vil Re: next- wyprzedaze 14.07.13, 00:26 ja poszłam około południa z moim facetem - kupiliśmy w sumie jedno wdzianko dla 7 miesięcznej bratanicy.. mój facet to co się działo w sklepie podsumował jako jego wizja piekła :) mi się kilka rzeczy podobało, ale kolorystycznie nic mi nie pasowało dla dziecka (w każdym sezonie wybieram inny zestaw kolorów) Odpowiedz Link
basiaj79 Re: next- wyprzedaze 14.07.13, 00:04 nie kupowalam jeszcze na wyprzedazy nextaa online. przy wielu ubraniach wyskakuje mi, ze dostawa bedzie w ciagu 5 tygodni - czy rzeczywiscie trzeba bedzie tak dlugo czekac na zamowienie? Odpowiedz Link