karolajna83g
19.09.13, 14:22
Mam ogromnego doła....a nawet chyba depresje...
Prace mam, ale chcę zdobyć doświadczenie w accountancy. Kiedys juz pisałam o tym, szef obiecał.....ale nic z tego nie wyszło. Mialam isc na level 4, nie poszłam, bo nie dostałam funduszy, bo przeciez taaaak duzo zarabiam, ze jestesmy ledwo ponad 20tys funtów limitu.....
Ja juz nie wiem, jak ja mam szukać tego work experience....wyszukiwałam oferty pracy i wysyłałam aplikacje, razem z moim cv, wyraznie pisałam, ze nie szukam pracy, tylko work experience. Mysle sobie- będąc pracodawcą- o fajnie, bede miala kogos do przyuczenia i nie musze temu komus nic płącic....
No ale dupa......raz dzwoniłam do firmy Hays, firma z renomą, rozmawiałam z kolesiem o ew. work exp i powiedział,ze mam mu wysłac cv i on je przekaze komu trzeba.
Wysłałam i cisza......Zero odzewu,ze dziekujemy za cv, ale nie chcemy Pani. Nic.
Pytam tez znajomych, czy ma ktos działałalność i chciałby otrzymac pomoc w fakturach itp.....No ale nikt nie potrzebuje, bo pracy ma mało...
Wysyłałam do większych firm- jedna mi odpisała,ze nie ma dla mnie osobnego biurka.....
Pytanie odnośnie CV- czy kiedykolwiek zdecydowałybyście sie zapłacić jakiejs firmie, zeby napisała Wam profesjonalne CV? Bo ku temu sie skłaniam......