18.10.13, 14:48
Co tu sie dzieje? Ostatnio nie udzielam sie na forum czesto , czasami czytam I nie wierze ,ze takie ,,bagno '' sie utworzylo. Czy WY,mam na mysli starsze forumowiczki ,jeszcze macie ochote na udzielanie sie wsrod niewyzytych ,sfrustrowanych osob ktore ,,radza '' sobie w zyciu poprzez dokuczanie innym?
Obserwuj wątek
    • e-vil Re: OMG 18.10.13, 15:13
      nie rozumiem o jakie bagno chodzi.. chociaż nie czytam wszystkich postów..
      • e-vil Re: OMG 18.10.13, 15:48
        a już znalazłam sobie.. ja tam się nie wypowiadam.. szkoda mi czasu na tego rodzaju dyskusje
    • jaleo Re: OMG 18.10.13, 16:00
      E tam, bagno ;-)
      Ani lepiej ani gorzej niz zawsze bylo.
      Ciekawe tematy i interesujace dyskusje tez sa, jak zawsze.
    • onmytoes Re: OMG 21.10.13, 01:25
      no nie macie wiec sie nie udzielacie
      bagno to nie wiem, bardziej mi to przypomina taki jazgot bab na jarmarku :)
      moze tu jakiego chlopa trzeba zaprosic ;)
      • jaleo Re: OMG 21.10.13, 13:35
        onmytoes napisała:
        > bagno to nie wiem, bardziej mi to przypomina taki jazgot bab na jarmarku :)
        > moze tu jakiego chlopa trzeba zaprosic ;)

Fora zdominowane przez mezczyzn to dopiero jest bagno braku szacunku dla innego czlowieka, wulgaryzmow i ciasnoty umyslowej :-)
        Ja wiem, ze piszesz z przymrozeniem oka, ale mnie wkurza takie sprowadzanie kobiet to jazgoczacych przekupek, tak czesto powielanie przez mezczyzn, ze i kobiety to przejely. My kobiety nie jestesmy ani lepsze ani gorsze do "chlopow", a jesli chodzi o internetowa etykiete to nawet powiedzialabym lepsze - zrob sobie szybki rekonesans na "meskich" forach to Ci szczeka opadnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka