Dodaj do ulubionych

urzad skarbowy

12.11.13, 22:35
dziewczyny dzis dostalam pismo z urzedu skarbowego ,w ktorym twierdza ,ze spr czy wyplacaja nalezna mi kwote work tax credit kazali doslac medical card dzieci ich akty ur plus dowody osobiste czy ktoras z was tez miala taka sytuacje.
Obserwuj wątek
    • yadrall Re: urzad skarbowy 12.11.13, 22:43
      Nie mialam,a co to jest medical card? Z ciekawosci pytam.
      • jlory Re: urzad skarbowy 12.11.13, 22:46
        medical card to karta ktora potwierdza ,ze twoje dziecko ma gp .
    • ampiltuda Re: urzad skarbowy 12.11.13, 22:59
      Ja zadzwoniłabym do US na nr podany na stronie internetowej i zapytala czy tak sytuacja może mieć miejsce. Uważałabym z wysyłaniem dowodów osobistych, paszportów czy prawa jazdy, bo na podstawie jednego dokumentu można dorobić resztę i zadobyć kilka ładnych kredytów...
      Sytuacja wysoce podejrzana.
    • jlory Re: urzad skarbowy 12.11.13, 23:13
      Dziewczyny dzwonilam dzis na info no hmr tak oni wyslali taka decyzje
    • jlory Re: urzad skarbowy 12.11.13, 23:22
      Tylko work tax credit
      • ssabaudia Re: urzad skarbowy 12.11.13, 23:24
        hmmm... a na cziorta im ten dokument o GP?
      • botu Re: urzad skarbowy 13.11.13, 09:46
        Ale czemu nie dostajesz Child Tax Credit, skoro masz dzieci i masz wtc?
        Może właśnie chcą Ci przyznać ctc i dlatego sprawdzają istnienie dzieci i ich pobyt w UK?
    • jlory Re: urzad skarbowy 12.11.13, 23:40
      Dobre pytanie pani w revanue nie podala mi odpowiedzi po co im karta od gp.
      ,
    • jlory Re: urzad skarbowy 12.11.13, 23:55
      w kazdym razie wszystkie po spr wszystkie potrzebne dokumenty dzis wyslalam jestem jednak wiecej niz pewna , ze ktos doniosl na m ie do urzedu .najbardziej boli jednak to , ze byl to ktos z rodziny . Aha dodaje tylko nic nie oszukiwalam zawsze bylam uczciwa dziekuje dobrej nocy
      • jlory Re: urzad skarbowy 12.11.13, 23:57
        Przepraszam za bledy pisze z tel
    • jlory Re: urzad skarbowy 13.11.13, 00:14
      Dziekuje ci marinor zgadza sie w 100 procentach tylko nie moge zrozumiec dlaczego ludzie tak postepuja i to ktos tak bliski mi i dziecia szok.
    • jlory Re: urzad skarbowy 13.11.13, 00:22
      Dokladnie dziekuje ci .
    • agg3 Re: urzad skarbowy 13.11.13, 00:23
      po co im paszporty skoro pewnie porobili sobie kopie za 1 razem?
      czy w takiej sytuacji nie chieliby payslipow lub jakiejs ksiegi przychodow?
      • agg3 Re: urzad skarbowy 13.11.13, 00:27
        aha, ja mialam kiedys kontrole... 2 panow przyszlo (po wczesniejszej zapowiedzi) z DWP I przetrzepali mi wszystkie dokumenty, jeszcze im w domu kopie robilam :/ nie sadze, ze ktokolwiek doniosl cokolwiek, po prostu rutynowa kontrola.
        • jlory Re: urzad skarbowy 13.11.13, 00:43
          Nie wiem moze sie myle ,ale jestem w uk 9 lat wszystkie dokumenty wysylalam im akty ur,paszport a nagle urzad wysyla mi pismo i prodi o to samo plus adres szkoly syna i maila szkoly dla mnie to dziwne i podejrzane .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka