tisz 08.12.13, 11:33 Macie jakies pomysly co kupic babce po 30tce, z pochodzenia hinduska, jako upominek gwiazdkowy? Cena okolo £5-10 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
londynwarszawaparyz Re: Secret Santa at work 08.12.13, 13:01 jakies ladnie zapakowane swieczuszki, zestaw aromaterapii, w Tesco widzialam swietne oleje z przyprawami w srodku, pieknie swietecznie zapakowane- sama bym chciala dostac :) Wygladaly artystycznie i byly praktyczne (jak ktos gotuje od czasu do czasu nawet tylko). Odpowiedz Link
e-vil Re: Secret Santa at work 08.12.13, 16:10 mnie istatnio dwie hinduski pytały o leg warmers.. więc może to jest jakiś obiket pożądania na zimę ;) Odpowiedz Link
kalpa Re: Secret Santa at work 11.12.13, 00:02 Proponuję świeczki zapachowe- Yankee można dostać już za parę funtów, a są chyba zawsze mile widziane. W przypadku nietrafienia... taka świeczka pójdzie do dalszych odbiorców, a nie do kosza;) Niektórzy Hindusi ze względów religijnych nie spożyją pokarmu gotowanego przez osoby bez ichniejszych święceń. Nie pytajcie mnie czemu, ale znajomi z Hare Kryszna maja jakieś takie odgórne zasady, więc wiadomo, że im żadnego jadła się nie daje, ale już np. świeczki tak :) Odpowiedz Link
tisz Re: Secret Santa at work 11.12.13, 14:31 kupilam czekoladki lindor i swiczke zapachowa.. wyszlo £7,5.. mam nadzieje, ze sie spodoba ;) Odpowiedz Link