Dodaj do ulubionych

Torba/torebka

28.02.14, 13:53
Potrzebuje cos na ramie, ale niezbyt ogromnego, nie moze byc tez jednak zbyt male :), koniecznie musi byc wytrzymale, pojemne, tak zeby zmiescily sie zeszyty, kanapki, butelka z woda, akcesoria piszace, jakas ksiazka, teczka z xerowkami, krem do rak, itd, czyli milionem rzeczy ktore musze ze soba brac na uczelnie, zeby nie zginac. Jak do tej pory zabilam juz kilka toreb, jak nie zamek to jakies rozdarcie.... Poleccie cos dobrego i niedrogiego, bo z kasa to jestem na styk.
Obserwuj wątek
    • 7oz Re: Torba/torebka 28.02.14, 17:07
      To chyba potrzebujesz torebke Hermiony Granger ;)
      • lianis Re: Torba/torebka 28.02.14, 19:05
        A masz namiary gdzie sa dostepne takie? :)
    • plain-vanilla Re: Torba/torebka 28.02.14, 17:51
      Moze jednak plecak by sie bardziej sprawdzil? Chyba sa szyte z grubych wytrzymalych materialow i generalnie z zalozenia pakowne i moga posluzyc dluzej niz jakakolwiek torebka. Takie jest moje odczucie. Do tego w domu mam plecak IBM na laptopa. Moj maz zabieral w rozne miejsca, rzucal itp. itd. Material z jakiego to cudo jest uszyte jest swietny, moim zdaniem, trzeba by sie naprawde postarac, zeby zniszczyc, zrobic dziure czy rozwalic zamek.
      • kama.rym Re: Torba/torebka 28.02.14, 18:05
        niedroga to pojęcie względne :) każdemu też co innego się podoba.
        W zeszłym roku kupiłam taką silikonową torbę, nosiłam całe lato i mogę ją polecić. Nie ma się w niej co popsuć, a po drugie jest lekka i pojemna i występuje w różnych kolorach.
        pokazuję pierwszą z brzegu, ja mam miętową. No ale czy Ci się takie coś spodoba, to nie wiem :)
        www.houseoffraser.co.uk/Ted+Baker+Black+medium+metallic+bow+gem+icon+tote+bag/187607949,default,pd.html
      • lianis Re: Torba/torebka 28.02.14, 19:05
        Nie lubie plecakow :(
    • murasaki33 Re: Torba/torebka 28.02.14, 23:46
      Niedrogie i dobre? Chyba pozostaje upolowac cos porzadnego na ebay'u. Chyba najlepiej ze skory. Osobiscie lubie dobra jakosc, nie kupuje byle jakich torebek co 3 miesiace, aby gonic za moda. Mam ogromna skorzana, do ktorej nawet slonia bym upchnela;) Poza tym inna rownie pakowna, nie z skory, tylko oilcloth, swietna i wygodna - mozna w rece jak i na ramieniu nosic, i pakowna - z Boden, fason jak ta z linku ponizej, po ponad dobrym roku uzywania wyglada jak nowa. No i kilka malych, ale nie o nich mowa;)
      www.ebay.co.uk/itm/Boden-Oilcloth-large-Shopper-/281274490950?pt=UK_Women_s_Handbags&hash=item417d442046

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka