plain-vanilla 12.05.14, 23:24 Moze komus sie przyda. Wychodzi taniej niz kupno w naszej szkole. Niestety, szkola syna nie jest zarejestrowana, wiec dla nas nici z zakupu. www.clothingattesco.com/icat/embschoolwear# Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ssabaudia Re: Uniform Embroidery Service Tesco 13.05.14, 10:12 Dzięki Ci Zacna Kobieto! Naszej szkoły tez nie ma ale się zarejestrowałam, teraz rozpuszczę wici po szkole, może inni rodzice tez się zarejestrują. Oszczędności są bardzo duże! Na polówkach - w Tesco miałabym 2,5 za jedną kupowaną w naszej firmie... Co przy paskudzeniu moich dzieci jest ważne Odpowiedz Link
agaciha Re: Uniform Embroidery Service Tesco 13.05.14, 10:51 Super. Dzieki. Naszej szkoly nie ma ale zarejestorwalam sie. Co za ceny. Ponad polowe taniej niz w sklepie z mundurkami, a polowki 100% bawelna. Odpowiedz Link
e-vil Re: Uniform Embroidery Service Tesco 13.05.14, 13:30 O widzisz.. gdybym wiedziała, że to taki dobry deal dałabym wam zanć wcześniej ;) Moje dziecko jeszcze do szkoły nie chodzi, więc rozeznania w cenach nie miałam :) Odpowiedz Link
ingaki Re: Uniform Embroidery Service Tesco 13.05.14, 18:18 Dobra sprawa bo te ciuchy sa dobre gatunkowo. My mieliśmy informacje ze szkoły bo nasza bierze w tym udział. Odpowiedz Link
plain-vanilla Re: Uniform Embroidery Service Tesco 14.05.14, 19:05 Dziewczyny, probuje znalezc na stronie info o dostepnych kolorach oraz cenach wszystki haftowanych rzeczy. Pamietam, ze w poniedzialek na to trafilam a teraz za nic nie moge znalezc. Klikalo sie w to i wyswietlalo osobne okienko z cennikiem wszystkich rzeczy dostepnych. Podeslijcie mi link, gdzie to moge znalezc. Dzieki. Odpowiedz Link