alamala4
09.08.14, 23:39
Dziewczyny wiem ze podobny watek byl wiec nie krzyczcie na mnie :) bo nie wszystko moglam znalezc
Cos czuje ze chyba nie doroslam jeszcze zeby wlasnemu dziecku szykowac taka uroczystosc, a mlodzi wybrali juz termin na poczatek przyszlego roku . Stracha mam okropnego.
Wesele bedzie polsko-angielskie na 60-70 osob, w sali w pubie, masza tez polsko-angielska. Nie chce poruszac spraw finansowych bo o tym bylo sporo w poprzednim watku . Szukam natomiast fajnych pomyslow wiec jesli cos wam sie szczegolnie podobalo / ktos pisal wczesniej o kieliszkach z imionami mlodych , ktore to goscie mogli zabrac ze soba/ lub przeciwnie cos wedlug was totalnie nie wypalilo piszcie prosze, bede BARDZO WDZIECZNA.
Mamy spory dylemat odnosnie placenia za alkoholu bo nie wyobrazam sobie polskiej rodziny placacej za kazdy kieliszek oraz obiadu. podobno czesto na obiad idzie najblizsza rodzina tylko a reszta tylko na impreze.
No I nie wiem jak z muzyka, bo jednak wolalabym zeby byla 'na zywo' a nie DJ I plyty. Ale tu tez nie wiem czy mozna tu znalezc kogos to poprowadzi wesele. A I jeszcze ostatnia rzecz czy jest to cos w rodzaju naszych oczepin ??
dzieki za kazdy pomysl