Dodaj do ulubionych

spot treatment

25.10.14, 21:51
Dziewczyny, zwłaszcza te które niestety nie są posiadaczami nieskazitelnie cery -jakie polecacie produkty do stosowania na krostki (jakieś niewielkie raczej, od czasu do czasu się pojawiajace)

W sumie do tej pory zawsze używałam z powodzeniem żelu Clinique spot treatment ale mi się skończył a akurat w bootsie nie było ..i rozważam pomysł dania innemu produktowi szansy. Przyznam że pomyślałam że może jakiś nieco tańszy produkt okazałby się równie dobry

Takie coś zobaczyłam , zna ktos? www.boots.com/en/Origins-Super-Spot-Remover-Blemish-Treatment-Gel-10ml_1212570/
Obserwuj wątek
    • saphira Re: spot treatment 26.10.14, 19:06
      pasta cynkowa (nie masc!)-najlepsza i za grosze
    • sznurowadla11 Re: spot treatment 26.10.14, 19:43
      Benzacne 5% z Polski- bo tutaj Panoxyl 2.5% i inne stężenia panoxylu niedostępne od ponad roku.
      A na codzień do pielęgnacji krem z La Roche Posay, Effaclar K- zapobiega drobnym krostkom, ale jednocześnie nadaje się do dorosłej skóry trądzikowej- nawilża na cały dzień i nadaje się pod makijaż.
      • mamaaik Re: spot treatment 26.10.14, 22:35
        Ja polecam wodę miclearną loreala, pięknie łagodzi podrażnienia i niedoskonałości :)
    • carmelaxxx Re: spot treatment 26.10.14, 23:53
      jesli krostki sa uciazliwe warto odwiedzic gp. Po porodzie mi sie nasilily okazalo sie ze to jakas odmiana tradziku i dostalam masc. Moja siostra gorzej miala i bierze doustna kuracje antybiotykowa.
    • nottymoni Re: spot treatment 27.10.14, 02:17
      Glinka zielona lub żółta z z rozpuszczalną aspiryną. Pomaga nie tylko na krostki, ślicznie rozjaśnia i wyrównuje kolor skóry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka