nannyjo32 01.11.14, 11:57 Moje dzieci maja pare imprez urodzinowych w Listopadzie. Co kupic dziewczynka w wieku 5 lat ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cherrie Re: prezenty 01.11.14, 13:31 Pewnie zalezy ile chcesz wydac kasy: zestaw lego, koraliki/gumki do robienia ozdob,figurki schleich, puzzle, szachy... Nie wiem, na dziewczynach sie nie znam;-) Odpowiedz Link
murasaki33 Re: prezenty 01.11.14, 18:11 Wszystko zwiazane z filmem Frozen, to nawet nie jest moda, to czyste szalenstwo;) Odpowiedz Link
e-vil Re: prezenty 01.11.14, 19:08 fakt - byliśmy niedawno na imprezie i rodzice sami zasugerowali temat FROZEN - kupiliśmy piżamkę i dresik - dziecko przeszczęśliwe. Odpowiedz Link
zurekgirl Re: prezenty 01.11.14, 21:45 U nas tez Frozen rzadzi. Moja corka marzy o koszulce z Frozen, ale puzzle, figurka, ksiazka, jakis gadzet, wszystko by ja ucieszylo. A poza tym jakies magiczne mazaki albo zestaw do robienia bizuterii, albo skarbonka albo zestaw do robienia magnesow na lodowke zawsze mam w szafie na wypadek niespodziewanych urodzin ktorejs kolezanki. Odpowiedz Link
plain-vanilla Re: prezenty 01.11.14, 21:47 Bardzo duzo gadzetow z Frozen maja w B&M. Ceny tez kuszace. Odpowiedz Link