Dodaj do ulubionych

pick your own

24.04.15, 18:09
Czy ktoś był? Czy owoce/warzywa tak kupione są tańsze?
Obserwuj wątek
    • yadrall Re: pick your own 24.04.15, 18:34
      Sa smaczniejsze,ale napewno nie tansze :( Jak jeszcze nie masz takiego miejsca blizko domu i musisz dojechac to koszty takich np. truskawek sa znacznie wyzsze niz koszt truskawek z supermarketu. Ale roznica w smaku jest kolosalna,wiec warto zaplacic i sie pofatygowac.
      • lucasa Re: pick your own 25.04.15, 00:07
        warto dla frajdy dla dzieci (bo nie maja tutaj dziadka z dzialka)
        • murasaki33 Re: pick your own 25.04.15, 10:45
          Nic nie przebije dni w lecie na naszej farmie truskawkowej;) Juz czekamy! Szczesliwie mamy 5min autem i w sezonie jestesmy tam dwa razy w tygodniu; radosc dzieci i smak owocow sa bezcenne. Czy sa tansze... nie wiem, chyba 3.50-75 za kilo ( ile kosztuja w tesco?), ja za duzy kosz wiklinowy place zwykle 11-13 funtow, ale warto. Oprocz tego maliny, agrest, czeresnie. Przyjaciele w Londynu tez przyjezdzaja na te smakolyki:)
          • szczepka75 Re: pick your own 25.04.15, 11:08
            zgadzam sie z murasaki ,uwielbiamy ich farme .
            szkoda ,ze nie jest blizej
            ale warto ,taniej raczej nie jest
            • bialasek75 Re: pick your own 25.04.15, 16:46
              Truskawki czy maliny nie są tańsze. Porzeczki i agrest tak. U nas jesienią są śliwki, takie żółte. W sklepach w ogole takich nie widziałam. A są takie pyszne. No i co się człowiek naje to jego 😀
              • szczur.w.sosie Re: pick your own 25.04.15, 20:59
                Ciekawe czemu nie taniej, w końcu odchodzą koszta zbierania, sklepów, transportu itp.
                Zobaczę zatem, jak się w bliższe okolice przeprowadzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka