pelagia_pela 24.08.15, 14:16 Mam pytanie do ty, ktoch kupuja te buty dla dzieci. Czy sa szerokie? Moja corka nosi normalnie szerokosc F w Clarks. Czy sa szersze niz F? Dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zurekgirl Re: Buty Primigi 24.08.15, 21:51 zalezy od modelu, ale sa raczej srednie do szerokich. corka miala dwie pary poki co. Odpowiedz Link
liley11 Re: Buty Primigi 27.08.15, 18:31 Jedne z lepszych butow! Szerokosc normalna raczej Odpowiedz Link
pelagia_pela Re: Buty Primigi 29.08.15, 16:21 Dzieki. Potrzebuje waskich bardzo - zmierzyli jej E w Clarks (ma jeszcze wezsze)wiec niestety te odpadaja, a podobaja mi sie bardzo. Odpowiedz Link
darcheo Re: Buty Primigi 02.09.16, 11:05 Najgorsze buty jakie dotychczas kupiłam dziecku. Niby membrana goretex, ale buty mokre w środku w zimie. Dziadostwo - marka wymyślona przez firmę z Rzeszowa. Buty superfit, ecco lub geox można kupować w ciemno bo to są marki i tym samym jakość. Proszę znaleźć kto jest producentem tej niby marki Primigi. Odpowiedz Link