ann_uk 01.10.15, 12:36 Witam , czy jest ktos ktosbstudiowal badz nadal studiuje kurs rachunkowosci aat , mam kilka pytan Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marninor Re: Kurs aat lvl 2 01.10.15, 14:49 Poszukaj w wyszukiwarce bylo o tym juz kilka postow Odpowiedz Link
mialumia Re: Kurs aat lvl 2 05.10.15, 15:23 hej. ja wlasnie skonczylam ten kurs. pytaj. Odpowiedz Link
ann_uk Re: Kurs aat lvl 2 05.10.15, 20:34 Hej, właśnie zaczynam samotna naukę lvl 2 w domu, słyszałam żeby zarejestrować się do czlonkowstwa Ast muszę mieć swojego providera ale ja nie chodzę na zajęcia więc po co mi taką osobą Drugie pytanie jak długo trwa wg nauka zdać 2 lvl w domu. Odpowiedz Link
mialumia Re: Kurs aat lvl 2 06.10.15, 15:28 W momencie kiedy rejestrujesz sie na kurs z providerem (ja mialam Home Learning Collage) dostajesz link do AAT i tam wprowadzasz swoje dane i sie rejestrujesz. Kazdy level trwa rok. Jesli nie zdazysz skonczyc kursu w ciagu roku mozesz go sobie przedluzyc za oplata. Odpowiedz Link
ann_uk Re: Kurs aat lvl 2 06.10.15, 20:03 Jack sie ucze Bez nauczyciela w domu tylko kupilam ksiazki to. Wtedy takze? Odpowiedz Link
kalpa Re: Kurs aat lvl 2 06.10.15, 23:24 Ania, możesz się uczyć sama i bez nauczyciela, ale żeby mieć certyfikat/dyplom z aat musisz zdać ichniejsze egzaminy i uiścić fee - tego nie przeskoczysz. Egzaminy zdawać możesz w róznych miejscach gdzie sa dostepne a jest tego sporo :) Powodzenia :) Odpowiedz Link