basiawa74 07.11.15, 23:53 witam,dziewczyny czy pralko-suszarki sa dobrym rozwiazaniem?lepiej razem czy osobno? czy to prawda czy suszarka niszczy ubrania? drogie lepsze czy nie koniecznie?pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robak.rawback Re: pralko-suszarka 08.11.15, 00:33 ja tam za mocno sie nie znam bo sama dla siebie nie musialam kupowac, ale jak wynajmowalam mieszkanie to mialam pralko suszarke w jednym - i calkiem spoko byla. mysle ze zalezy w jakiej ilosci i jak czesto chcesz uzywac - ja czesto pralam i tak jak mi akurat potrzeba bylo to suszylam. czasami cos pralam wieczorem i potrzebowalam na drugi dzien to podsuszalam w suszarce i takie na pol wyschniete jak wieszalam to na rano bylo ok. jakichs delikatnych rzeczy bym nie wkladala, nie pamietam czy mozna bylo ustawiac temperature suszenia czy nie, ale nigdy nie zauwazylam zeby cos zniszczylo - mysle ze zasady takie jak przy praniu - jak cos jest zbyt delikatne to pierzesz recznie i moze nie suszysz jakos wsciekle. teraz mam sama pralke i pamietam jak sie wprowadzalam to bylam troche zawiedziona ze nie ma suszarki. Odpowiedz Link
yumemi Re: pralko-suszarka 08.11.15, 21:18 Mam pralko-suszarke Zanussi i jestem super zadowolona :) Jest opcja suszenia lzejsza i mocniejsza, susze tylko to co mozna :) Odpowiedz Link