Dodaj do ulubionych

maly odkurzaczyk

03.01.16, 19:59
Macie, uzywacie? Taki mini do reki, zeby posprzatac szybko male paprochy? Jakiej firmy?
Obserwuj wątek
    • aniaheasley Re: maly odkurzaczyk 03.01.16, 21:40
      Tesciowa mnie kiedys uraczyla. Po kilku miesiacach przekladania z miejsca na miejsce i probach uzywania oddalam do charity.
      Ale z mojej reki podobny los spotkal foot spa, lean mean grill machine (czy jakos tak) , bread maker, waffle maker i predzej czy pozniej anything ikea.
    • plain-vanilla Re: maly odkurzaczyk 03.01.16, 22:21
      Mialam elektryczny sweeper GTecha. Zamienilam na sweeper z opcja ssania z Lidla. 2 w 1. Czyli maly reczny i normalnej dlugosci z uchwytem. Nie musze sie schylac i wlasnie sluzy do paprochow, okruchow itp. Stoi na ladowarce caly czas, wiec zawsze gotowy. U mnie sie sprawdza.
      • yadrall Re: maly odkurzaczyk 03.01.16, 22:49
        Mialam jakis-nie pamietam jaki dokladnie,ale wybieralam taki nie najtanszy,a z mozliwie duza sila ssania. I to byla calkowita porazka. Jedne z najgorzej wydanych pieniedzy :( Filtr sie zapychal doslownie co chwile, akumulator wystarczal na odkurzenie polowy schodow, slabo zbieral (trzeba bylo sie naszorowac zeby zebrac okruchy),a po dosc krotkim czasie i niezbyt czestym uzytkowaniu sie zepsol i przestala sie ladowac bateria. Wywalilam bez wiekszego zalu,bo i tak sie nie sprawdzal...
    • klaudka_mala Re: maly odkurzaczyk 04.01.16, 00:14
      Mam taki:

www.amazon.co.uk/gp/product/B0002V9E90?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

Kupiony w cenie promocyjnej (sporo nizszej od aktualnej). Jestem bardzo zadowolona, w wiekszosci przypadkow sprzatam nim cale mieszkanie (jak latwo sie domyslic niezbyt duze :D). Z minusow powiem ze na jednym zbiorniku nie odkurze calego mieszkania i bardzo mocno sie grzeje, wiec wymaga przerwy tak czy siak zeby posprzatac cale mieszkanie. Ale jezeli szukasz czegos do posprzatania malych smieckow to w zasadzie nie mam mu nic do zarzucenia.
    • princesswhitewolf Re: maly odkurzaczyk 04.01.16, 13:25
      tak to. Dyson V6. Absolutnie boski. W sumie mam jeszcze duzy Miele jakiego ostatnio ledwie uzywam bo te Dyson podreczne sa boskie. Mozesz kupic nieco tansze modele tez

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/shopping?q=tbn:ANd9GcQ1eu9SLrtSebKTNvTtTHaSTt4UNKoZGC6U3GdfTL-W4IjuHefIytSx6VzHL7WzbqsiS_CxCFid&usqp=CAE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka