Dodaj do ulubionych

Odkurzacz dyson

19.02.16, 12:35
Hej,
Moze ktos sie podzieli doswiadczeniem ktory model warto kupic?Moj obecny odkurzacz jest dla mnie za ciezki i wchodzenie po schodach z ta dluga rura wykancza mnie, jest to hetty, bola mnie plecy.Mam ogolnie problem z plecami.Ja odkurzam co drugi dzien, tylko ze ten odkurzacz nie zbiera wlosow z dywanu, a widzialam w tv , ze ponoc dyson zbiera. Moje dzieci maja dlugie wlosy i tego pelno na dywanie.Hmm ..ktos moze polecic cos lekkiego i w miare dobrej cenie?bylam w currys tylko za nie umiem zdecydowac.Ja zawsze sprawdzam review przed kupnem na john lewis, amazon itp tylko ostatnio troche sie rozczarowalam jak zamowilam pare rzeczy online.Kazdy ma inne doswiadczenia a te rewiews czasem przekolorowane.
Czy w ogole jakikolwiek odkurzacz zbiera wlosy z dywanu?
Obserwuj wątek
    • marninor Re: Odkurzacz dyson 19.02.16, 12:58
      Sprawdz w wyszukiwarce - bylo wiele razy o odkurzaczach nawet nie tak dawno. Miele nie ma sobie rownych
      • szczur.w.sosie Re: Odkurzacz dyson 19.02.16, 14:54
        W Miele popsuła mi się rura teleskopowa, dwa razy, zacina się na stałe w pozycji złożonej lub rozłożonej. Raz szczotka pękła - wiadomo, jak się odkurza, czasem się stuknie o mebel czy ścianę, ale żeby zaraz pękło? I ten łącznik między wężem a rurą wymieniałam, bo się połamał. Sam odkurzacz działa parę lat, rury, szczotki zawsze można dokupić, choć po Miele spodziewałabym się niezawodności...
    • cherrie Re: Odkurzacz dyson 19.02.16, 13:58
      Ja tez uwazam, ze Miele jest the best!
      • szprotka6 Re: Odkurzacz dyson 19.02.16, 14:39
        Mam dysona, me nie tego dla alergików i nie tego dla właścicieli psów. Ale też z turboszczotka i nie zbiera wlosow. Jak padnie to chetnie wymienie go na polecanego tu wiele razy miele. Dysona nie polecam, ponoć czasy świetności ma za sobą, teraz jadą na marce.
        • krecik Re: Odkurzacz dyson 19.02.16, 14:53
          Ja z kolei mam Dysona Animal i moge jedynie sie rozesmiac na powyzsze. Bo moj zbiera - moze dlatego, ze jest dla alergikow i dla wlascicieli zwierzat.

Ag
    • nata2013 Re: Odkurzacz dyson 19.02.16, 15:17
      Dzieki dzieczyny, dobrze wiedziec, ze to tylko marka i przereklamowane.Sasiedzi anglicy maja i oni tylko dysona polecaja. Zastanawiam sie nad tym miele, hmm drogi tak samo jak dyson tylko ze to na lata..
      • krecik Re: Odkurzacz dyson 19.02.16, 16:04
        Wiesz, z odkurzaczami to jest tak, ze jak sie trafi na takiego, ktory spelnia twoje wymagania, to sie go poleca. Ja rowniez mam Dysona Animal - tego ktory zbiera wlosy z dywanow, i wiem, ze akurat to robi bezblednie. Dla mnie dodatkowym punktem na plus jest to, ze nie trzeba kupowac workow do niego.

Miele niegdy nie mialam, wiec nie mam pojecia, jak wypada w porownaniu, takze cenowo. Jedno, co musze przyznac to to, ze sa drogie - za drogie moim zdaniem. Ale co komu potrzebne - jesli potrzebujesz odkurzacza, ktory sciagnie ci wszystkie wlosy z podlogi i dywanu a przy okazji wytrzepie ci go - Dyson Animal jest w tym pierwsza klasa.

Ag
        • nata2013 Re: Odkurzacz dyson 19.02.16, 16:17
          Tak krecik zgadzam sie, ze ceny tych dobrych odkurzaczy sa zdecydowanie za wysokie,prawie tyle co pralka czy lodowka. Ja sobie mówie,ze bede miec go na lata uzytkowania. Sprawdzalam w currys i jest promocja na miele c2(starszy model chyba), tylko ?209. Ten twoj Dyson amimal ponad ?350. To tylko odkurzacz ale placisz za marke.
          • krecik Re: Odkurzacz dyson 19.02.16, 17:06
            Nasz kupowalismy ponad 7 lat temu za ok ?200 - w promocji. Teraz tez wiem, ze bywaja obnizki. Ale prawde mowiac, nie zaplacilabym za niego teraz tyle...

Ag

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka